Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 26 de febrer del 2020

'Rumble'.

Paramount Pictures ha publicat el tràiler i cartell oficial de ‘Rumble’, el pròxim film animat on els monstres són superestrelles de la lluita mundial i un campió poc provable està entrant en el ring. Podeu veure el tràiler i el cartell a continuació...

          

          


En un món on la lluita de monstres és un esport global i els monstres són atletes superestrelles, Winnie un adolescent que busca seguir les passes del seu pare, entrenant a un monstre desvalgut adorable per a fer-lo un campió.

‘Rumble’ està protagonitzada per Will Arnett, Terry Crews, Geraldine Viswanathan, Joe “Roman Reigns” Anoa’i, Tony Danza, Becky Lynch, Susan Kelechi Watson, Stephen A. Smith, Jimmy Tatro, Ben Schwartz i Michael Buffer.

El film està dirigit per Hamish Grieve i amb un guió de Etan Cohen (Men in Black 3) i Matt Lieberman (Scoob). El film és una coproducció entre Paramount Animation i WWE Studios, i serà produïda per Reel FX, Walden Media, Mark Bakshi i Brad Booker.

Els productors executius inclouen a Jeff Fierson, Susan Levison, Richard Lowell, Steve O’Brien, Chuck Peil, Frank Smith i Naia Cucukov.
‘Rumble’, te fixada la data d’estrena als USA el pròxim 29 de Gener de 2021. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada