Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 11 de febrer del 2020

'Thor: Love and Thunder'.

Segons The Wrap, Jennifer Kaytin Robinson serà assistent del recent guardonat per l’acadèmia Taika Waititi (Jojo Rabbit), com a guionista, mentre actualitza el guió per a ‘Thor: Love and Thunder’, abans de la data d’inici de producció el mes d’Agost. Robinson va escriure i dirigir ‘Someone Great’ per a Netflix, protagonitzada per Gina Rodriguez, Brittany Snow i DeWanda Wise.

‘Thor: Love and Thunder’, està dirigida per Waititi (Jojo Rabbit), que serà la continuació de la seva exitosa ‘Thor: Ragnarok’ del 2017. Natalie Portman tornarà com a Jane Foster i portarà el poderós Mjolnir. Chris Hemsworth i Tessa Thompson tornaran per interpretar a Thor i Valkyrie, respectivament. La història de la Thor femenina, es basa en la versió de Jason Aaron a “The Mighty Thor” en la que Jane Foster, afectada pel càncer, pren el “manto” i els poders de Thor.

Christian Bale també estarà en el repartiment principal en un paper de dolent encara sense especificar, encara que molts sospiten que podria ser Balder the Brave.

‘Thor: Love and Thunder’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 05 de Novembre de 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada