Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 24 de febrer del 2020

'The Good Nurse'.

D’aquest projecte ja en parlava fa 2 anys aproximadament, de la pròxima adaptació de la novel·la biogràfica del crim verdader, de Charles Graeber, ‘The Good Nurse’, i ara Deadline ens diu que Netflix ja està en les negociacions finals per adquirir els drets mundials amb el director Danès Tobias Lindholm, el qual serà la primera producció en anglès. Segons les informacions, l’acord està al voltant dels $25M, la qual serà una de les ofertes en venda més grans en el EFM.
  
Basat en la novel·la del mateix nom de Charles Graeber de 2014, The Good Nurse es una història real que es centra en la cerca i captura del assassí en sèrie Charlie Cullen, també conegut com “Angel of Death”. Cullen és un dels assassins en sèrie més prolífics de la història. Havent matat a més de 300 pacients en el transcurs de 16 anys que es va extendre per nou hospitals a New Jersey i Pensilvania.

El film serà protagonitzat pel guanyador del Premi de l’acadèmia Eddie Redmayne (The Danish Girl, Fantastic Beasts) com a Charlie Cullen, el qual va ser atrapat per dos ex detectius d’homicidis de Newark amb l’ajuda de Amy Loughren, la dues vegades nominada al Oscar Jessica Chastain (Molly’s Game, Zero Dark Thirty) interpretarà el paper de Amy Loughren, una infermera i companya de treball de Cullen, el qual la seva valentia i persecució van ajudar a posar fi a l’onada d’assassinats.


‘The Good Nurse’ estarà dirigida pel escriptor i director danès Tobias Lindholm, que marcarà el primer cop dirigint un film en anglès. Serà escrita per l’escriptor de ‘1917’ Krysty Wilson-Cairns amb Protozoa Pictures de Darren Aronofsky (Requiem For a Dream, Black Swan) conduint amb Scott Franklin i FilmNation com a productors. El projecte es va establir en un principi a Lionsgate.

S’espera que la producció comenci en algun moment d’aquest any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada