Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 8 de febrer del 2020

'Most Dangerous Game'.

Arriba el primer avenç en forma de teaser de la pròxima sèrie d’acció i suspens per a Quibi, ‘Most Dangerous Game’, protagonitzat per Liam Hemsworth mentre intenta sobreviure en un concurs modern semblant als ‘Hunger Games’, en el que el guanyador guanya un preuat premi de $24,5M. També està protagonitzat pel guanyador d’un Oscar Christoph Waltz, a continuació podeu veure el teaser i els dos cartells...

          



Creat per escriptor Nick Santora (Scorpion, Prison Break) i CBS Studios, ‘Most Dangerous Game’ segueix la història d’un home amb una malaltia terminal, anomenat Dodge Maynard, que farà qualsevol cosa per a mantenir a la seva muller embarassada abans de morir. I llençant-se desesperadament, accepta uan oferta per a participar en un joc mortal, tan sols per descobrir que ell no és el caçador, sinó que ell és la presa.

La sèrie està protagonitzada per Liam Hemsworth (The Hunger Games film franchise) com a Dodge Maynard amb el guanyador de l’acadèmia Christoph Waltz (Django Unchained, No Time to Die) com a Miles Sellers. També hi podem trobar a Sarah Gadon (Dracula Untold), Zach Cherry (Succession), Aaron Poole (The Captive), Christopher Webster (American Assassin), Billy Burke (The Twilight Saga) i Natasha Bordizzo (The Society, Guns Akimbo).

Quibi, que es la abreviació de “Quick Bites”, està previst que s’estreni el pròxim 06 d’Abril de 2020, amb més de mil milions de dòlars recaptats pels seus inversors. El servei de streaming, fundat per Jeffrey Katzenberg i Meg Whitman, està format per sèries que tenen una durada de dues a quatre hores i es desglossen en parts que no tenen més de 10 minuts de durada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada