Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 3 de febrer del 2020

'MCU Series'.

Doncs ara si per fi ja tenim (gràcies a la Súper Bowl) els primers tràilers de les primeres sèries del MCU per a Disney+: ‘Loki’, ‘The Falcon and the Winter Soldier’ i ‘Wandavision’. A continuació podeu veure el video...

          

En quant a ‘Loki’: Michael Waldron, veterà de ‘Rick and Morty’, escriu el guió de ‘Loki’, que recentment va contractar a kate Herron com a directora. Hiddleston ja va dir que els fans veuran el seu personatge utilitzar el Tesseract per causar més problemes. Segons els rumors, els espectadors seguiran a Loki mentre viatja a través del temps i deixa la seva empremta en diversos esdeveniments històrics. A més, es preveu que la sèrie tindrà efectes de ampli abast sobre el MCU. Kevin Feige va confirmar a principis d’aquest mes que la sèrie també estaria connectada amb ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’.

‘Loki’ s’estrenarà a la primavera de 2021.

El creador de John Wick, Derek Kolstad, es va incorporar a l’equip creatiu/guionista de ‘The Falcon and the Winter Soldier’, tot i que no es saben els detalls, sembla probable que segueixi el nou status de Falcon després de ‘Avengers: Endgame’.

‘The Falcon and the Winter Soldier’ comptarà tant sols amb sis episodis, tot i que estarà connectada amb el MCU i la podrem veure a partir del mes d’Agost.

Disney+ es va estrenar als USA el passat 12 de Novembre, després s’estrenara progressivament en la resta de països del món, aquí ens arribarà el pròxim 24 de Març a 6,99€ o 69,99€ al any.

Elisabeth Olsen i Paul Bettany rependran els seus respectius papers de Wanda Maximoff/Scarlet Witch i Vision. Segurament, la sèrie explicarà com torna Vision després de la seva mort a ‘Avengers: Infinity War’. A més de Olsen i Bettany, també s’incorporen al MCU els veterans Kat Dennings i Randall Park. Dennings prèviament va interpretar a Darcy Lewis en els dos primers films de ‘Thor’. Park va aparèixer per primer cop com l’agent del FBI, Jimmy Woo, a ‘Ant-Man and the Wasp’.

Mentre continua la producció de ‘Wandavision’, sabem de la incorporació de Teyonah Parris com l’adulta Monica Rambeau. També sabem que la sèrie comptarà oficialment amb el Sentient World Observation and Response Department o més conegut com S.W.O.R.D, que es una subdivisió de S.H.I.E.L.D, la qual tracte amb amenaces alienígenes que posen en perill la seguretat mundial.

En el còmic, el departament va ser creat per Joss Whedon i john Cassaday el 2004. Els principals membres de S.W.O.R.D anteriorment eren propietat de 20th Century Fox, incloent la líder de S.W.O.R.D, Abigail Brand. Encara no està clar si els destacats membres de S.W.O.R.D, també apareixeran a la sèrie o no, però això definiria definitivament el debut en actiu del departament i la primera propietat de Marvel sorgida de la fusió Fox-Disney que s’integraria al MCU de Marvel Studios.

Encara no s’ha concretat data, però sabem que finalment ‘WandaVision’ s’estrenarà aquest 2020, quan previsiblement s’anava a estrenar el 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada