Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 18 de febrer del 2020

'I Am Not Okay With This'.

Netflix ha publicat el primer tràiler oficial de la seva pròxima adaptació de la sèrie ‘I Am Not Okay With This’, que presenta a l’alumne de ‘It’ Sophia Lillis, mentre lluita amb les complicacions de créixer mentre intenta descobrir com controlar el recent descobert poder. Basat en la novel·la gràfica del mateix nom de Charles Forsman, la sèrie farà el seu debut el pròxim dimecres 26. A continuació podeu veure el tràiler...

          


‘I Am Not Okay With This’, Aquesta és una història d’origen irreverent que segueix a una adolescent anomenada Sydney, que està navegant per les proves i les adversitats de la escola de secundaria, mentre lluita amb les complexitats de la seva família, en els inicis de la seva sexualitat i misterioses superpotències que comencen a despertar-se en les profunditats del seu esser. Sydney es descrita com una noia maldestre e intel·ligent amb un sentit del humor sec, enginyós i sarcàstic. Tot i que es veu a si mateixa com una dolorosament mitjana, està lluny d’això, ja que descobreix que te poders telequinètics que poden resultar problemàtics.

L’adaptació de la sèrie està protagonitzada per Sophia Lillis (Sharp Objects) com a Sydney i Wayatt Oleff (Guadrians of the Galaxy) com a Stanley Barber. Lillis i Oleff va protagonitzar juntament amb altres actors ‘It: Chapter II’, que es va estrenar l’any passat al Setembre. La sèrie també comptarà amb Kathleen Rose Perkins (Episodes) com a Maggie, Sofia Bryant (The Good Wife) com a Dina, Aidan Wojtak-Hissong (Falling Water) com a Liam i Richard Ellis com a Brad Lewis.

‘I Am Not Okay With This’ està creada per Jonathan Entwistle (The End of the F***ing World) que també serà productor juntament amb els productors executius de ‘Stranger Things’, Shawn Levy, Dan Cohen i Josh Barry.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada