Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 22 de febrer del 2020

'Bad Education'.

HBO ha publicat el primer avanç del pròxim film de comèdia i drama del director Cory Finley, ‘Bad Education’, protagonitzada per el guanyador d’un globus d’Or Hugh Jackman (The Greatest Showman, Les Misérables, Logan) i la guanyadora del premi de la acadèmia Allison Janney (I, Tonya). El film va tenir la seva estrena mundial en el Toronto International Film Festival de 2019, on HBO Films va endur-se els drets de distribució per $17,5M. A continuació podeu veure el teaser...

          

          

Inspirat en fets reals, ‘Bad Education’ segueix a Frank Tassone i Pam Gluckin, els quals regnen sobre un popular districte escolar de long Island a la vora del primer lloc de la nació, estimulant l’ingrés rècord de Universitats i l’augment dels valors de les propietats. Però tot i això, les coses s’esfondren per a Frank, quan un periodista estudiantil comença a cercar la malversació de fons del Districte Escolar de Roslyn, a Long Island, després de que el superintendent assistent comet un error important que suggereix una corrupció que s’estén més enllà d’una dècada. Degut a la revelació del esquema de malversació de fons que amenaça amb destruir-ho tot el que han construït, Frank es veu obligat a mantenir l’ordre i el secret per qualsevol mitjà necessari.

El film està protagonitzat per Hugh Jackman (The Greatest Showman, Les Misérables, Logan) com a Frank Tassone, Allison Janney (I, Tonya) com a Pam Gluckin, Ray Romano (The Big Sick, The Irishman) com a Bob Spicer, Geraldine Viswanathan (Blockers) com a Rachel Bhargava i Alex Wolff (Herdeitary) com a Nick Fleischman.

‘Bad Education’ està dirigida per Cory Finley (Thoroughbreds) a partir d’un guió escrit per Mike Makowsky (I Think We’re Alone Now), que va créixer a Roslyn, Long Island durant l’escàndol i es va basar en l’article de la revista New York ‘The Bad Superintendent” de Robert Kolker. Està produïda per Automatik i Sight Unseen. Fred Berger, Eddie Vaisman, Julia Lebedev, Brian Kavanaugh-Jones, Oren Moverman i Mike Makowsky són productors. Els productors executius inclouen a Leonid Lebedev i Caroline Jaczko.

El film s’estrenarà el pròxim 25 d’Abril a HBO.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada