Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 20 de febrer del 2020

'Doc Savage'.


Tot i que el pla original per a l’adaptació de Doc Savage, estava en mans de Shane Black (The Nice Guys) en la direcció i Dwayne Johnson (Hobbs & Shaw, Jumanji franchise) en el paper protagonista, els plans es van estancar durant quatre anys i ara Sony Pictures Television ha començat a desenvolupar-ho per a una interacció en la petita pantalla del heroi de la revista pulp, segons Deadline.

La filial de Sony per a la petita pantalla s’ha associat amb Original Film de Neal H. Moritz i Condé Nast Entertaiment per desenvolupar un guió per a una sèrie basada en el ‘Street & Smith de la franquícia de ficció ‘Pulp Fiction’, com a part d’un acord per a tres anys entre Original Film i Sony Pictures TV. La sèrie explicarà les seves aventures, incloent dinosaures devastadors, societats secretes, artefactes i armes increïbles, trampes de mort, fugides ràpides i complots per a governar la terra.

Mentre tractava d’arrencar la funció, Moritz va començar a contemplar una adaptació per a la petita pantalla. Sentia que, amb centenars de personatges e innumerables històries presentades en els llibres, el Doc Savage IP serviria millor com una sèrie de televisió on hi ha més temps per a explorar els personatges. Original Film te una exitosa trajectòria adaptant còmics/novel·les gràfiques a la televisió amb ‘The Boys’, ‘Preacher’ i ‘Happy’.

L’editor de ‘Pulp Fiction’, Henry W. Ralston i l’editor John L. Nanovic van crear Doc Savage l’any 1933 amb una sèrie de 181 històries individuals, que després es van reeditar com llibres rústics. Entrenat des del seu naixement pel seu pare científic per a tindre habilitats sobrehumanes, Savage és metge, cirurgià, científic, aventurer, inventor, explorador, investigador i músic amb increïble força, resistència, memòria fotogràfica, domina les arts marcials i un mestre de la disfressa. Un film molt difamat ‘Doc Savage: The Man of Bronze que va ser estrenada per Warner Bros. l’any 1975, produïda per George Pal i protagonitzada per Ron Ely.


Black hauria de dirigir ‘Doc Savage’ per a Sony Pictures a partir d’un guió que hauria co-escrit amb Anthony Bagarozzi i Charles Mondry. Neal H. Moritz anava a produir el projecte amb Ori Marmur a traves de la seva companyia Original Film juntament amb Johnson i Hiram García a través de Seven Bucks Productions, però Johnson va revelar en una entrevista el Gener del 2018 que els problemes relacionats amb els negocis, van obstaculitzar la producció, el que va portar a la seva cancel·lació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada