Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 8 de febrer del 2020

'Chaos Walking'.

Feia temps que no escrivia sobre aquesta producció, però sembla a ser que la producció ha tingut reshoots i la post-producció no ha finalitzat, i Lionsgate ha anunciat que la tan esperada ‘Chaos Walking’ protagonitzat per Tom Holland (MCU) i Daisy Ridley (Star Wars: The Rise of Skywalker) te nova data d’estrena i serà el pròxim 22 de Gener de 2021. El film va completar la fotografia principal el Novembre de 2017.

El film està protagonitzat per Tom Holland (MCU films) com a Todd Hewlitt i Daisy Ridley (Star Wars: The Force Awakens, Star Wars: The Last Jedi and Star Wars: The Rise of Skywalker) com a Viola Eade, també hi podem trobar en el repartiment principal a Mads Mikkelsen (Rogue One: A Star Wars Story, Doctor Strange) com l’alcalde Prentiss, Nick Jonas (Jumanji: Welcom to the Jungle, Jumanji: The Next Level) com a Davy Prentiss Jr., Demian Bichir (Alien: Covenant) com a Ben, el creador de ‘Sons of Anarchy’, Kurt Sutter com a Cillian i David Oyelowo (Selma, Interstellar) com a Aaron.


L’adaptació a la gran pantalla de la trilogia adolescent del autor Patrick Ness, està dirigida per Doug Liman (Edge of Tomorrow, Mr. & Mrs. Smith) i produïda Lionsgate, que s’ha gastat entre $90-$100 en el film, i espera que l’ambiciós thriller de ciència ficció sigui una franquícia. El conte post apocalíptic es descriu oficialment de la següent manera:

Del autor del Premi Carneige, Patrick Ness, arriba una experiència cinematogràfica agosarada més enllà de la imaginació. Todd Hewitt viu en el llunyà planeta del Nou Món: una nova esperança per a la humanitat fins que “The Noise”, un virus que infon visions immersives de cada pensament. La cacofonia embogeix a molts fins que Todd fa un descobriment ocult i silenciós: hi ha una nena anomenada Viola, que pot ser la clau per desbloquejar els secrets de moltes capes del Nou Món. Junts, els dos improbables companys es veuen obligats en una aventura de artells blancs a un planeta inexplorat - tractant d’escapar i amagar-se en un entorn on s’escolten tots els pensaments i es veuen tots els moviments- ja que ambdós descobreixen la veritat sobre les vides que van deixar enrere i el món espectacular que han après a anomenar llar.

Doug Davison (que va treballar amb Liman a ‘American Made’) i Alli Shearmur (Rogue One: A Star Wars Story, Cinderella) produeixen ‘Chaos Walking’ amb Robert Zemeckis i el seu soci Jack Rapke de ImageMovers.

Originalment, ‘Chaos Walking’ estava programada per estrenar-se el 01 de Març de 2019, però els extensos reshoots han endarrerir l’estrena al pròxim 21 de Gener de 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada