Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 24 de febrer del 2020

'The Independent'.

Segons The Hollywood Reporter, l’actor Kumail Nanjiani (The Lovebirds, Eternals) es més conegut com a actor de comèdia, i ara estaria buscant trencar amb aquest rol ja que ha signat per protagonitzar el pròxim thriller polític ‘The Independent’.

El film, escrit per Evan Parter i dirigit per la nominada al Emmy Amy Rice (By the People: The Election of Barack Obama) en el seu debut narratiu, segueix a un periodista idealista que descobreix una gran conspiració política com el primer candidat presidencial independent viable de Estats Units està llest per la victòria electoral.

“Kumail es un gran actor amb reconeixement mundial i serveix com a pedra angular per a un repartiment increïble que anunciarem en breu”, va dir Brian O’Shea, CEO de The Exchange, en un comunicat.


The Exchange està financiant el film i està programant per a presentar-la a possibles compradors potencials en el European Film Market de Berlin aquesta setmana. El projecte serà produït per Parter al costat del duo guanyador del Emmy, Sam Bisbee i Theodora Dunlap de Park Pictures (Hearts Beat Loud, Infinitely Polar Bear, The Hero) i Ryan Cunningham de Anonymous Content.

Nanjiani va fer el bum en l’escena de la comèdia amb la sèrie de TNT ‘Franklin & Bash’ i l’èxit de la HBO creat per Mike Judge, ‘Silicon Valley’, que el va conduir a la seva comèdia romàntica semi biogràfica ‘The Big Sick’ l’any 2017, en la que ell i la seva esposa Emily V. Gordon varen ser nominats per el premi de la acadèmia al Millor Guió Original, perdent davant de ‘Get Out’ de Jordan Peele. Pròximament el podrem veure el la comèdia d’acció romàntica ‘The Lovebirds’ al costat de Issa Rae (Insecure) i en la 25ª pel·lícula del MCU, ‘Eternals’, en la que interpreta a Kingo Sunen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada