Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 13 de febrer del 2020

'The Green Knight'.

A24 a publicat el primer teaser tràiler del pròxim film de fantasia medieval del director David Lowery, ‘The Green Knight’, amb el primer cop d’ull al actor nominat al premi de l’acadèmia Dev Patel com a Sir Gawain. El film també estarà protagonitzat per l’actriu guanyadora d’un oscar Alicia Vikander, el film arribarà als cinemes el pròxim 29 de Maig de 2020. A continuació podeu veure el teaser...

          


‘The Green Knight’, una aventura de fantasia èpica basada en la eterna llegenda artúrica, explica la història de Sir Gawain (Dev Patel), el nebot imprudent i tossut del Rey Artur, que s’embarca en una aventura agosarada per enfrontar-se al epònim cavaller verd, una gegantina pell de maragda, estrany i provador d’homes. Gawain s’enfronta als fantasmes, gegants, lladres i intrigants en el que es converteix en un viatge més profund per definir el seu personatge i demostrar la seva vàlua als ulls de la seva família i regne al enfrontar-se al últim reptador. Del visionari cineasta David Lowery arriba un gir fresc i audaç d’un conte clàssic dels cavallers de la taula rodona.

El film està protagonitzat per Dev Patel (Slumdog Millonarie, Lion), Alicia Vikander (Ex Machina, The Danish Girl, Tom Raider), Joel Edgerton (The Great Gatsby, The King), Sarita Choudhury (Lady in the Water), Sean Harris (Mission: Impossible-Fallout), Kate Dickie (Game of Thrones), Barry Keoghan (Dunkirk, Eternals) i Ralph Ineson (Game of Thrones).

El film està dirigit i escrit per David Lowery (Ain’t Them Bodies Saints, The Old Man & the Gun) a partir d’una història basada en el poema de ‘Sir Gawain & the Green Knight’. La història ja va ser adaptada al cinema dos cops abans per Stephen Weeks, el primer protagonitzat per Nigel Green (Jason and the Argonauts) com el cavaller verd i el segon protagonitzat per Sean Connery (From Russia With Love) com el cavaller principal.

Lowery produirà el projecte al costat de Toby Halbrooks (Pete’s Dragon) i James M. Johnston (A Ghost Story) a través de la seva companyia Sailor Bear. Tim Headington i Theresa Steele Page també produirà en nom de Ley Line Entertaiment. Aaron L. Gilbert de Bron i Jason Cloth de Creative Wealth Media seran productors executius. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada