Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 3 de febrer del 2020

'Silent Hill & Fatal Frame'.


El gènere de videojocs sembla que torna a estar en alça en quant a adaptacions cinematogràfiques en els últims anys, l’any passat sense anar més lluny teníem ‘Pokémon Detective Pikachu’ que s’estrenava el mes de Maig i aquest any per el 14 de Febrer tindrem ‘Sonic the Hedgehog’, que veurem com li va, tot i que a finals del mes de gener va sortir un pronòstic pel seu primer cap de setmana que estima una taquilla de $41M-$47M a USA. La de Pokémon va fer uns $52,3M. També hi ha el projecte del reboot de ‘Mortal Kombat’, que prepara Simon McQuoid amb un guió de Greg Russo i la producció de James Wan. Ara el director francès Christopher Gans ha revelat que prepara el retorn al món de Silent Hill en una nova adaptació, a més de dur també a la gran pantalla el videojoc de Koei Tecmo ‘Fatal Frame’, des de BloodyDisgusting.

En una entrevista amb la web Francesa Allocine, i traduïda per diversos llocs incloent Rely on Horror, Gans va revelar que té “dos projectes de films de Terror” en els que treballa amb l’ajuda del productor Victor Hadida, amb qui va treballar juntament amb el seu germà Samuel Hadida en el film de ‘Silent Hill’ de 2006.

"Estic treballant en l'adaptació del videojoc Project Zero (nota de l'editor, coneguda com a Fatal Frame als Estats Units)", va dir Gans. “La pel·lícula tindrà lloc al Japó. Especialment no vull desarrelar el joc des del seu entorn de casa embruixada japonesa i també estem treballant en un nou Silent Hill. El projecte Silent Hill estarà sempre ancorat en aquest ambient d’una petita ciutat nord-americana, arrasada pel puritanisme. Crec que ha arribat el moment de fer-ne un de nou."

Gans va esquitxar les audiències americanes amb el seu primer film de ‘Silent Hill’, es va passar cinc anys intentant obtenir els drets de la sèrie i va enviar una entrevista en video a Konami per a presentar el seu pla per al film i la seva adoració per els videojocs, amb el que va guanyar el treball. Tot i que no va ser un èxit de critica, el film va tenir una bona acollida per part del públic per la seva fidelitat en el to i l’ambientació del joc, fins i tot la història va tenir algunes llibertats sobre el material original. El film va ser un èxit en la taquilla (tot i que relativament), va tenir un pressupost de $50M i en va obtenir uns $100,6M a nivell mundial. GAns va anunciar poc després de la seva estrena una seqüela que va tenir llum verda per als productors. La seqüela titulada ‘Silent Hill: Revelation’, va estar dirigida per M.J. Bassett i no va tenir el mateix èxit en quan a públic (5/10 a IMDb) ni en la taquilla, va costar $20M i va recaptar $55,3, dels quals $17,5M als USA.

En quant a l’adaptació de Fatal Frame, s’hi ha estat treballant durant 17 anys, passant per DreamWorks i desenvolupant l’any 2003 amb Robert Fyvolent i Mark R. Brinker units al projecte en l’escriptura del guió, mentre que John Rogers estava com a productor i mentre Steven Spielberg (Ready Player One) s’encarregava de polir el guió. Però darrerament no hi havia novetats en els últims anys, l’única actualització va ser a inicis del 2014 en que estaven treballant en el film i que Samuel Hadida seria ara el productor principal del projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada