Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 25 de febrer del 2020

'Pokémon Detective Pikachu Sequel?'


L’any passat va ser la primera adaptació als cinemes en live-action de la icònica franquícia de videojocs Pokémon, amb ‘Pokémon Detective Pikachu’, que va ser un èxit en la taquilla i va rebre critiques positives en general. Legendary Entertaiment va veure el potencial abans de la seva estrena, donant llum verda a una seqüela amb Oren Uziel (22 Jump Street) llest per escriure’n el guió. Els fans no són els únics que encara n’esperen noticies sobre el projecte, ja que l’actor protagonista Justice Smith va revelar a ComingSoon.net, que tampoc ha rebut cap resposta sobre si repetiria en aquesta possible seqüela.

Mentre parlava de la seva última pel·lícula, el drama romàntic de Netflix ‘All the Bright Places’ en la que es protagonista al costat de Elle Fanning (Maleficent: Mistress of Evil), Smith va dir que “no sabia res” sobre la pròxima entrega de la sèrie, però que està essent molt optimista i entusiasmat amb les possibilitats.

“Desitjaria que algú em digues quelcom”, va riure Smith. “No tinc ni idea, però mantinc els dits creuats”.

“Està essent reservat”, va bromejar Fanning.

“No, ho prometo! Tan de bo, ho sapigues”, va respondre Smith amb un somriure.

L’elèctric repartiment del film ‘Pokémon Detective Pikachu’, estava format per el nominat al Globus d’Or Ryan Reynolds (Deadpool) com el Pokémon protagonista que parla amb Smith (Jurassic World: Fallen Kingdom), Kathryn Newton (Big Little Lies) el nominat al Oscar Ken Watanabe (The Last Samurai), Suki Waterhouse (Assassination Nation), Rita Ora (Fifty Shades Freed) i el guanyador del Globus d’Or Bill Nighy (Gideon’s Daughter). Smith interpreta a un adolescent el qual han segrestat el seu pare, lo que du a Pikachu (Ryan Reynolds) i a Lucy Stevens (Kathryn Newton) una jove periodista que s’uneixen a ell per trobar-lo.

Rob Letterman (Goosebumps) va dirigir el film amb Mary Parent (The Revenant) i Cale Boyter produïnt el film per a Legendary Entertaiment. El guió va estar escrit per Letterman i Nicole Perlman.

El film va arriba a les sales de cinema el 10 de Maig de 2019, va ser un èxit tant de critica com de públic, els quals van elogiar els dissenys visuals dels diferents Pokémons vistos i per les actuacions de Reynolds i Smith. L’adaptació també va ser un èxit de taquilla, la qual va recaptar $144.105.346 a USA i uns altres $288.900.000 a nivell internacional i un global de $433.005.346, amb un pressupost de $150M.

Tindrem doncs una segona entrega de ‘Pokémon Detective Pikachu’? Seguiré informant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada