Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 28 de febrer del 2020

'Candyman'.

MGM i Universal Pictures van publicar ahir el primer tràiler complet de ‘Candyman’, la versió que ha produït Jordan Peele, la “seqüela espiritual” -segons diuen-, del film de 1992. A continuació podeu veure’n el tràiler...

          


La cineasta Nia DaCosta (Little Woods) dirigeix aquesta “seqüela” a partir d’un guió de Peele i Win Rosenfeld. El film torna al veïnat on va començar la llegenda, la secció ara gentifricada de Chicago on algun copvan estar els projectes de habitatges Cabrini-Green.

El film estarà protagonitzat per Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman) interpretant l’icònic paper principal. El seu personatge està essent descrit com un artista que s’obsessiona amb la llegenda del assassí en sèrie. Al seu costat tindrà a l’actriu Teyonah Parris (If Beale Street Could Talk), que interpretarà a la seva novia. Colman Domingo (Fear the Walking Dead, If Beale Street Could Talk) i Nathan Stewart-Jarret (Misfits, Utopia) s’han unit a la producció a principis d’aquesta setmana.

MGM produeix i finança ‘Candyman’ amb Universal Pictures que s’encarregarà de la distribució nacional als cinemes. Adam Rosenberg, copresident de la producció de MGM i Tabitha Shick, vicepresident de producció de MGM, supervisaran el projecte en nom del estudi i Ian Cooper produirà per a Monkeypaw Productions de Jordan Peele.

‘Candyman’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 12 de Juny a USA. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada