Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 12 de febrer del 2020

'Cassian Andor Series'.

En una recent entrevista amb Entertaiment Tonight (des de ComicBookMovie), l’estrella principal Diego Luna va revelar alguns detalls sobre la pròxima sèrie preqüela de ‘Rogue One’ per a Disney+, centrada en el personatge de Luna, Cassian Andor, el primer spin-off del film de Star Wars. Va confirmar que s’espera que la sèrie de ‘Cassian Andor’ comenci la seva producció a finals d’any i que es reduirà l’edat digitalment en algunes parts de la sèrie.


“Ho farem aquest any”, va dir Luna. “Està succeint i m’estic preparant per això”. “Es realment genial explicar una història en la que ja coneixes el final”, va afegir, “es un punt de vista diferent degut a la bellesa i és com succeeixen les coses”. No és només el que succeeix. No és la forma típica d’apropar una història. Es tracta de com succeeixin les coses, que de fet, es el mateix que va succeir a ‘Rogue One’. Coneixes el final, però no saps com va succeir, i tenim aquest desafiament novament davant de nosaltres, el qual es emocionant”.

La sèrie ‘Cassian Andor’ seguirà el personatge de Luna, abans de la seva aparició a ‘Rogue One’. A estat descrita com un “thriller d’espies” i poden aparèixer flashbacks de Cassian en la seva infància. Des de Discussing Film també ens informen de que ja ha començat el càsting per a trobar al actor que interpreti a Cassian de nen i també la seva germana. Tan mateix, afegir que Alan Tudyk, ‘Rogue One’, tornarà a interpretar el seu paper de K-2SO, que va ser reprogramat per ajudar a la Aliança Rebel.


Tony Gilroy, qui va dirigir els reshoots per a ‘Rogue One’, segons els informes, va reescriure l’episodi pilot de la sèrie. Gilroy també dirigirà diversos episodis, Stephen Schaffer (The Americans) en serà el showrunner de la sèrie.

A ‘Rogue One’, un grup de superherois improbables s’uneixen en una missió per robar els plànols de la Estrella de la Mort, l’arma de destrucció definitiva del Imperi. Aquest esdeveniment clau en la línia del temps de Star Wars reuneix a persones comuns que escullen fer coses extraordinàries, i al fer-ho, es converteixen en part d’alguna cosa més gran que ells mateixos.

Luna va protagonitzar al costat de Felicity Jones en el film amb Mads Mikkelsen, Donnie Yen, Jiang Wen, Riz Ahmed, a més de Forest Whitaker i Ben Mendelsohn. Queda per veure si algun d’aquests personatges apareixerà a la sèrie.

La nova sèrie live-action de Star Wars s’estrenarà exclusivament a Disney+.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada