Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 24 de febrer del 2020

'Harriet'.

Aquest film que aquí s’estrena el pròxim 06 de Març, es va estrenar en el passat Toronto International Film Festival del 2019, i seguidament va passar per diversos festivals fins estrenar-se oficialment el 01 de Novembre als cinemes USA, a la resta de països a partir del mes de Gener. El film es titula ‘Harriet’, i fins avui no en sabia res. A continuació us deixo el tràiler...

          

          


El film està basat en la història de la lluitadora icònica per la llibertat, Harriet Tubman, Harriet explica la extraodinaria història de la fugida de Harriet Tubman de la esclavitud i la transformació en una de les heroïnes més grans dels Estats Units. El seu coratge, ingeni i tenacitat, van lliberar centenars de esclaus i van canviar el curs de la història.

El film, està dirigit per Kasi Lemmons (Eve’s Bayou) i coescrita per Lemmons i Gregory Allen Howard (Remember the Titans), a més de Cynthia Erivo (Widows) interpretant a Harriet Tubman, també compte en el repartiment principal amb Odom Jr. (Hamilton, Murder on the Orient Express), Joe Alwyn (Boy Erased, The Favourite, Mary Queen of Scots), Janelle Nettles i Clarke Peters (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri). Vanessa Bell Valloway (Shameless), qui interpretarà a la mare de Tubman; Zackary Momoh (Seven Seconds), qui interpretarà al marit de Tubman; i Deborah Ayorinde (True Detective) i Vondie Curtis-Hall (Daredevil Marvel) també hi seran.

‘Harriet’ està produïda per Debra Martin Chase, Daniela Taplin Lundberg i Gregory Allen Howard.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada