Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 16 de febrer del 2020

'Elvis Presley Biopic'.


Després de la recent incorporació de la nominada al Oscar Maggie Gyllenhaal com a Gladys Presley, segons Variety l’alumne de ‘The Man in the High Castle’, Rufus Sewell, s’ha incorporat al càsting del pròxim film biopic musical del director Baz Luhrmann, centrat en la vida de la llegendària estrella del rock Elvis Presley. Sewell interpretarà el paper del pare de Elvis Presley, Vernon Presely, el que va dur les finances del Rei del Rock degut al seu constant temor a tornar a la pobresa.

Sewell ha protagonitzat recentment el drama biopic ‘Judy’, de Rupert Goold, al costat de la guanyadora d’un Oscar (pel paper protagonista) Renée Zellweger. Altres papers destacats inclouen els següents films: Hamlet, A Knight’s Tale, The Legend of Zorro, The Illusionist, i finalment el podrem veure en el film dramàtic ‘The Father’ al costat del guanyador d’un Oscar Anthony Hopkins i Olivia Colman (A Knight’s Tale).


Austin Butler (Once Upon a Time in Hollywood, The Dead Don’t Die) interpretarà el paper principal, Elvis, al costat del guanyador d’un Oscar Tom Hanks (A Beautiful Day in the Neighborhood, The Post), quin interpretarà al manager el Coronel Tom Parker, i Olivia DeJonge (The Visit) que interpretarà a l’única esposa de Presley, Priscilla.

El film explorarà la vida del music Elvis a traves de la complicada relació amb el seu manager, el Coronel Tom Parker. Parker, que era el nom del manager, va descobrir Presley quan era un complet desconegut i ràpidament es va posicionar com a únic representant seu. Parker va ser el responsable de diverses fites aconseguides per Presley, incloent el disc amb la RCA i la resurrecció de la seva carrera d’actor.

El biopic actualment no te títol oficial i serà co-escrit per Luhrmann, qui el dirigirà, i el guanyador d’un BAFTA, Craig Pearce (‘Romeo + Juliet’, ‘Moulin Rouge!’). Luhrmann també produirà al costat de la guanyadora d’un Oscar Catherine Martin (The Great Gatsby), Gail Berman, Patrick McCormick i Schuyler Weiss. Andrew Mittman en serà el productor executiu.

Anteriorment, es va dir que el pressupost per al projecte encara no està tancat. El film de Warner Bros. començarà a rodar la pròxima primavera a Queensland, Australia, el film està programat per estrenar-se el 01 d’Octubre de 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada