Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 8 de febrer del 2020

'Mission Impossible 7 i 8'.

En una entrevista recent amb Glamour Magazine UK, la nominada al Emmy Vanessa Kirby (The Crown, Hobbs & Shaw) ha confirmat oficialment que tornarà a interpretar el seu paper de Alanna Mitsopolis/Withe Window en les pròximes seqüeles de ‘Mission Impossible 7 i 8’, que s’estrenaran el 2021 i 2022 respectivament. El personatge de Withe Widow, de l’actriu britànica, va aparèixer per primer cop en el film ‘Mission Impossible: Fallout’ de 2018.

Kirby també va revelar que aviat s’entrenarà per a les seqüeles de ‘Mission Impossible’ després de acabar recentment la filmació del seu pròxim film dramàtic ‘Pieces of a Woman’ amb Shia LaBeouf. “Acabo de finalitzar la filmació d’una pel·lícula (Pieces of a Woman) sobre una parella que perd un nadó, amb l’actor Shia LaBeouf, que ara es un dels meus millors amics –L’estimo molt. Va ser extremadament intens i molt fosc, per el que entrenar per a ‘Mission Impossible’ una mica ho alliberarà tot”.


Seguint el llarg èxit comercial i de critica de les dues últimes entregues, l’escriptor/director McQuarrie va signar un nou acord amb Paramount per tornar a escriure i dirigir les pròximes dues entregues, rebutjant ofertes d’altres estudis per continuar la seva llarga col·laboració amb l’estrella de la franquícia Tom Cruise. Skydance Media, qui va entrar a la franquícia en la seva quarta entrega, ‘Ghost Protocol’, tornarà a produir les dues següents entregues.

La franquícia ‘Mission Impossible’ abasta gairebé 25 anys i sis films, a partir d’una crítica modesta i una gran taquilla en els seus dos primers films, abans d’abocar al seu protagonista a històries més agressives i explosives, cada nou film obtenia millors crítiques que la seva predecessora, amb la darrera entrega ‘Fallout’, va obtenir les crítiques més bones de la franquícia i del gènere d’acció, actualment te una qualificació del 97% a Rotten Tomatoes, i va obtenir els més alts ingressos al final del seu recorregut a les sales de cinema, amb una taquilla de $791,1M.   

La setena entrega per ara sense títol, Paramount ha fixat la data d’estrena per al pròxim 23 de Juliol de 2021 i la vuitena entrega per al 05 d’Agost de 2022.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada