Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 17 de febrer del 2020

'No Time To Die'.

Un mes després d’anunciar que Billie Eilish interpretaria el tema principal del nou film de James Bond, ‘No Time To Die’, MGM va presentar divendres passat el tema i el mateix dia ja van publicar des del canal de YouTube oficial de James Bond, el tema amb imatges del film. I ara farà unes 20h que la pròpia cantant ha penjat el videoclip sencer al seu compte de YouTube. A continuació us deixo amb els tres clips...

          

          

          

Els actors que repeteixen en aquesta nova entrega són: Ralph Fiennes com a M, Lea Seydoux (Spectre), Naomie Harris com a Moneypenny, Ben Whishaw com a A, i amb Rory Kinnear com a Tanner i Jeffrey Wright com a Felix Leiter. Les noves incorporacions al repartiment principal són: Dali Benssalah, Billy Magnussen, Ana De Armas, David Denick, Lashana Lynch i Rami Malek.

Dirigeix Cary Joji Fukunaga, a partir d’un guió de Neal Purvis i Robert Wade, Scott Z. Burns amb el propi director i Phoebe Waller-Bridge.

EON Productions i Metro Goldwyn Mayer Studios s’han associat amb Universal Pictures per a l’estrena mundial, en la que serà la pel·lícula número 25 de James Bond. L’anterior film, ‘Spectre’, es va estrenar entre el mes d’Octubre de 2015 i Novembre de 2015, Desembre al Japó. El film va costar $245M, havent recaptat $200M als USA i uns altres $680,6M a la resta del món i un total de $880.674.609.

‘No Time To Die’, te fixada la data d’estrena al Regne Unit el pròxim 03 d’Abril de 2020 i el 08 a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada