Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 11 de febrer del 2020

'Turner & Hooch'.


Segons Deadline, Disney+ ha ordenat oficialment un total de 12 episodis, per a pròxima adaptació a sèrie per part de Matt Nix, de la comèdia de policies de 1989 ‘Turner & Hooch’, amb l’estrella de Nickelodeon, Josh Peck, com a protagonista principal interpretant a Scott Turner. Aquest projecte marca el primer paper important per a Peck a la televisió en els últims 4 anys, des de que va protagonitzar la comèdia de ‘Grandfathered’ de Fox, el contrapunt de John Stamos.


Peck va guanyar reconeixement, pel seu paper icònic com Josh Nichols a ‘Drake & Josh’, la comèdia favorita de Nickelodeon, que es va emetre del 2004 al 2007. Els seus registres cinematogràfics també inclouen ‘The Wackness’, ‘Red Dawn’ i la franquícia de ‘Ice Age’.

Scott Turner (Peck), qui va ser interpretat per el guanyador d’un premi de l’acadèmia Tom Hanks en el film, en un principi es descriu com un ambiciós, ben vestit U.S. Marshall que de sobte hereta un gran gos rebel, i aviat es dona compte de que la mascota que no volia pot ser el company que necessita. Aquesta versió serà diferent del film ja que el personatge de Hanks era originalment un detectiu de policia.

El reboot de la sèrie serà escrit i produït per Matt Nix (The Gifted, Burn Notice) com a part del seu acord general amb 20th Century Fox TV. Josh Levy (Bones series) actuarà com a productor executiu.

El film original de ‘Turner & Hooch’, va ser dirigit per Roger Spottiswoode. Que seguia al tens detectiu de Califòrnia Scott Turner (Hanks), ja que la seva vida es veu desplaçada quan es veu obligat a associar-se amb el gos bavejant Hooch, ja que el Dogo de Burdeos va ser testimoni del assassinat de seu amo i pot identificar al assassí. A més de Hanks, en el film també estava protagonitzat per Mare Winningham i Craig Nelson.

‘Turner & Hooch’, s’uneixen a una llista de propietats reiniciades i reimaginades per Disney+ incloent: ‘Diary of a Wimpy Kid’, ‘Home Alone’, ‘Night at the Museum’, entre d’altres. El reinici de ‘Home Alone’, fa poc va donar a conèixer a 3 dels protagonistes principals, Archie Yates (Jojo Rabbit), Ellie Kemper (Unbreakable Kimmy Schmidt) i Rob Delaney (Catastrophe).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada