Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 26 de febrer del 2020

'Saint Maud'.

A24 ha publicat un nou tràiler del pròxim film de terror psicològic religiós ‘Saint Maud’, que destaca les brillants critiques del film de diversos circuits on han tingut la premiar i la incitació de l’experiència transformadora i de terror corporal de la història. A continuació podeu veure el tràiler i cartell...

          


‘Saint Maud’ és una visió esgarrifosa i audaçment original de fe, bogeria i salvació en un món caigut. Maud, una infermera de hospici recent devota, s’obsessiona amb salvar l’anima de la seva pacient agonitzant, però les forces sinistres i el seu propi passat de pecats amenacen amb posar fi al seu sant cridat.

El film està protagonitzat per Morfydd Clark com a Maud, Jennifer Ehle (The King’s Speech, Zero Dark Thirty) com a Amanda, Lily Knight com a Joy, Lily Frazer com a Carol, Turlough Convery com a Christian, Rosie Sansom com Ester, Marcus Hutton com a Richard, Carl Prekopp com a Pat i Noa Bodner com a Hilary.

‘Saint Maud’ està escrita i dirigida per Rose Glass en el seu debut com a directora amb Andrea Cornwell i Oliver Kassman com a productors i està programada per estrenar-se als cinemes dels Estats Units el 03 d’Abril i el 01 de Maig al Regne Unit.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada