Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 8 de febrer del 2020

‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’.

Bé, si fa dos dies teníem la noticia de la possible contractació de Sam Raimi per a dirigir el film de Marvel Studios ‘Doctor Strange in the Multivers of Madness’, ara des de THR ens informen de que Marvel ha dut a la producció del film a Michael Waldron (Loki), per escriure el guió.

Originalment, Jade Barlett va escriure el guió de ‘Doctor Strange in the Multivers of Madness’, que va ser promocionada com el primer film de terror de Marvel quan es va anunciar per primer cop. THR senyala que les desavinences sobre el nivell de terror en el film van dur a Derrickson (director del primer film), a abandonar la cadira de director, però quedant-se com a productor del mateix. I amb Waldron ara reescrivint el guió, està clar que Marvel està adoptant un punt de vista diferent per al pròxim film en solitari de Doctor Strange, del que s’havia pensat inicialment.

Dit això, Waldron ara es troba en la posició extraodinaria de treballar en tres projectes de primer nivell: la sèrie de Disney+ ‘Loki’, el drama familiar de Starz ‘Heels’ i la sèrie estatunidenca ‘Florida Man’.

Benedict Cumberbatch tornarà a interpretar Mag Suprem i Elizabeth Olsen també hi apareixerà com a Wanda Maximoff/ Scarlet Witch, després de fer-ho en la seva sèrie individual a Disney+ i que els fets que succeeixin a la sèrie tindran repercussió en el film, de la mateixa manera que ‘Loki’ també estarà vinculada al film. La filmació s’espera que comenci el pròxim mes de Maig.

‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 07 de Maig de 2021 a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada