Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 4 de febrer del 2020

'The Fugitive remake'.

Quibi ha publicat el primer teaser de la seva propera adaptació de la sèrie ‘The Fugitive’, un reboot de la sèrie de Roy Huggins de l’any 1960 i el thriller d’acció de Andrew Davis de 1993 del mateix nom i amb Harrison Ford i Tommy Lee Jones en els respectius papers protagonistes. La plataforma creada per a mòbil espera poder estrenar-la aquest mes d’Abril, el teaser ens ofereix un primer cop d’ull a Kiefer Sutherland i Boyd Holbrook que interpreten els papers principals dels detectius Clay Bryce i Mike Ferro, respectivament. A continuació podeu veure el vídeo...

          

En el reinici de la sèrie de televisió ‘The Fugitive’, quan una bomba esclata al vagó del metro de Los Angeles, on anava Mike Ferro, només vol assegurar-se que la seva dona, Allison i la seva filla de deu anys, Pearl, estiguin segures. Però les proves defectuoses sobre el terreny i el periodisme “tweeta-ara, confirma-després”, dibuixen una imatge de malson: sembla ulls del món que Mike és el responsable del cruel atac. Acusat injustament –i molt públicament-, Mike haurà de demostrar la seva innocència al descobrir al veritable autor, abans que el llegendari policia que encapçala la investigació el pugui capturar.

La sèrie ha esat creada per Nick Santora amb Stephen Hopkins exercint com a director i productor executiu. Basil Iwanyk, Tom Lassally i Albert Torres en són també productors executius.

El Film clàssic de 1993, dirigit per Andrew Davis i que alhora era un film basat en la sèrie de Roy Huggins de 1960. Va estar protagonitzada per Harrison Ford com el doctor Richard Kimble i Tommy Lee Jones com el cap de policia dels Estats Units Samuel Gerard. En el film, el doctor Kimble, es acusat injustament de l’assassinat de la seva dona, i ha de trobar al assassí autor i alhora es objectiu d’una persecució nacional dirigida pel U.S. Marshal més experimentat dels Estats Units. Jones va guanyar un Oscar per el seu paper en el film, i el film va rebre 7 nominacions als premis.

Quibi, que es la abreviació de “Quick Bites”, està previst que s’estreni el pròxim 06 d’Abril de 2020, amb més de mil milions de dòlars recaptats pels seus inversors. El servei de streaming, fundat per Jeffrey Katzenberg i Meg Whitman, està format per sèries que tenen una durada de dues a quatre hores i es desglossen en parts que no tenen més de 10 minuts de durada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada