Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 25 de febrer del 2020

'Nine Days'.

Sonypictures Classic, ha aconseguit els drets de distribució per als cinemes a Amèrica del Nord, per al pròxim debut comercial en la direcció de ‘Nine Days’, el director Edson Oda, un drama de fantasia que segueix a cinc animes humanes, que tindran la oportunitat de néixer en el món real. Protagonitzada per Winston Duke i Zazie Beetz, el film va tenir la seva estrena mundial el mes de Gener en el Sundance Film Festival 2020, on Oda va guanyar el Premi Waldo Salt.

“Nine Days, es un d’aquests films estranys que tindrà una llarga vida i resistirà el pas del temps”, va dir Sony Pictures Classics en un comunicat (a través de THR). “Es tracte de realitats alternatives: Balck Mirror en pantalla gran, amb tocs de ‘Wings of Desire’ i ‘The Matrix’. Ofereix moltes sorpreses i marca el naixement d’un important cineasta. Estem encantats de presentar Nine Days al públic de tot el món”.

Situat en una casa, distant de la realitat que coneixem, Nine Days, explica la història d’un home solitari anomenat Will, que realitza una sèrie d’entrevistes amb animes humanes per tenir la oportunitat de néixer. Apareixen cinc oponents, i durant el transcurs de nou dies, Will prova cada un d’ells, però sols pot escollir un. El vencedor serà recompensat amb una cobdiciosa oportunitat de convertir-se en un recent nascut en el món real, mentre que la resta deixarà d’existir.

El film està protagonitzat per Winston Duke (Black Panther, Us) com a Will, la nominada al Emmy Zazie Beetz (Deadpool 2, Joker) com a Emma i Bill Skarsgard (It, It: Chapter 2) com a Kane, Benedict Wong (Doctor Strange) com a Kyo, el guanyador del Emmy Tony Hale (Veep) com a Alexander i David Rysdahl (The Revival) com a Mike.



‘Nine Days’, està escrit i dirigit per Edson Oda. Està produït per Datari Turner, Matthew Lindner, Jason Michael Berman, David Horwitch, Mette-Marie Kongsved i Laura Tunstall. El film és una coproducció entre Juniper Productions, MACRO, Mandalay Pictures i Nowwhere. Els productors executius són Charles D. King, Kim Roth, Gus Deardoff, Kellon Akeem, Yandy Smith, Renée Frigo, Beth Hubbard, Trevor Groth, Winston Duke, Caroline Connor, Will Raynor, Mark C. Stevens, Mark G. Mathis, Kwesi Collisson, Larry Weinberg, George A. Loucas, Michelle Craig i Piero Frescobaldi.

A continuació podeu veure el tràiler publicat...

          


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada