Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 26 de febrer del 2020

'This Country'.

Segons THR, Seann William Scott ha signat per un paper recurrent a la sèrie de comèdia de Jenny Bicks/Paul Feig ‘This Country’ per a Fox. L’ex estrella de ‘Lethal Weapon’ (la sèrie) interpretarà al pare de Joe, un home que arriba a la ciutat fictícia de la sèrie, Flatch, Ohio, i ha de aprendre ràpidament com lidiar amb la situació que se li presenta.


‘This Country’, és un fals documental de mitja hora inspirat en el format amb guió de la BBC Three, creat originalment per Daisy May Cooper i Charlie Cooper. El programa segueix la vida quotidiana dels cosins Kelly i Shrub Mallet, qui són seguits per un equip de documentalistes que van a una petita ciutat per a estudiar els adults joves i les seves preocupacions actuals en un entorn idiosincràtic. El programa segueix a la parella mentre persegueixen els seus somnis, enfronten desafiaments i lluiten entre si per pizza congelada.

Bicks escriurà i serà productor executiu del projecte a través de la seva companyia Perkins Street Productions. Feig serà productor executiu a través de la seva companyia Feigco Entertaiment. Els Coopers també seran productors executius al costat de Angie Stephenson. Dan Magnante de Feigco Entertaiment en serà coproductor executiu amb Cathy Mathon i Rachel Mason com a productores.

Scott va ser vist recentment en la tercera temporada de la sèrie de televisió ‘Lethal Weapon’ de Fox, havent intervingut quan Clayne Crawford coprotagonista el van acomiadar. També va protagonitzar films com ‘American Pie’, ‘Bloodline’, ‘Goon’, ‘Role Models’ i ‘The Rundown’.

‘This Country’, és una coproducció entre Lionsgate, Fox Entertaiment, BBC Studios i Feigco Entertaiment. El projecte forma part dels acords generals de Bicks i Feig amb lionsgate TV.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada