Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 12 d’abril del 2020

'16 States'.


Des del seu debut com a director amb l’exitós remake de terror de 2013, ‘Evil Dead’, Fede Álvarez ha estat un director molt sol·licitat i ara ha trobat el seu pròxim projecte, amb el pròxim thriller de zombies titulat ’16 States’ de Lionsgate, segons The Hollywood Reporter.

El film, escrit per John Requa i Glen Ficarra, ‘Crazy, Stupid, Love’ de Focus Features; és una oportuna història pandèmica d’una mare tractant de arribar a la seva família en mig d’un brot de zombis, que segons els informes te ombres de l’adaptació de la novel·la de Richard Matheson, ‘I Am Legend’, protagonitzada per Will Smith.

Requa i Ficarra han estat desenvolupant el projecte des de l’any passat, però amb els recents successos mundials que afecten a la industria en el seu conjunt, el guió s’ha actualitzat a temps i s’ha convertit en un dels guions més buscats després del seu debut el passat cap de setmana, amb un conjunt d’estudis que han licitat el projecte i Lionsgate ha sortit al cap davant.

Requa, Ficarra i Álvarez produiran al costat de Roy Lee i Miri Yoon de Vertigo Entertaiment, Charlie Gogolak amb els dos guionistes a través de la seva productora Zaftig Films, Shintaro Shimosawa i Rodolfo Sayagues de Bad Hombre seran productors. Joe Drake, Nathan Kahane i Erin Westerman lideraran el grup de cinema de Lionsgate, mentre que Aaron Janus i Scott O’Brien supervisaran el projecte per al estudi.

Drake i Kahane van treballar prèviament amb Álvarez en el seu exitós debut com a director i el seu aclamat segon intent com a director amb ‘Don’t Breathe’, havent estat socis de Sam Raimi a Ghost House, mentre que Westerman també va ser productor executiu de ‘Don’t Breathe’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada