Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 23 d’abril del 2020

'Firestarter remake'.


Sobre aquest film en vaig parlar per primer i últim cop l’any 2018, el mes de Juliol concretament. Doncs ara des de Movieweb ens informen de que el remake de 'Firestarter’ de Blumhouse de la clàssica història de Stephen King està llest per començar a filmar-se aquest any, segons el guionista Scott Teems (The Wuarry).

Durant una entrevista, se li va preguntar a Teems sobre l’estat de la pròxima adaptació de la novel·la de Stephen king de 1980: “Encara sóc l’escriptor. Acabem de aconseguir un nou director anomenat Keith Thomas que va fer un gran film aquest any anomenat ‘The Vigil’, i Universal i Blumhouse, volen fer Firestater. Sempre ha estat un projecte important per a ells. Crec que estem donant passos actius per a que això succeeixi. Saps, tot i que la industria ha tancat temporalment, i això pot canviar les coses, però en aquest moment, tinc moltes esperances de que pugui succeir aquest any”.

‘Firestarter’ es centra en una organització anomenada Departament d’Intel·ligència Científica, també coneguda com “The Shop”. Dos participants en el seu misteriós programa d’investigació acaben casant-se i tenint una filla. La seva descendència, Charlie McGee, va heretar els poders “pyrokinetic” dels seus pares, a els quals se’ls va donar un al·lucinogen de poca intensitat anomenat “Lot Six” durant els seus anys universitaris. Ara el govern esta tractant de detenir a la jove Charlie per aprofitar les seves habilitats poderoses i úniques com a arma.


Drew Barrymore va ser qui va interpretar a Charlie en l’adaptació de 1984, de Mark L. Lester, que també va protagonitzar David Keith com a Andy, el pare de Charlie. Escrit per Stanley Mann, el film va recaptar $17,1M a la taquilla amb un pressupost de $12M. Una mini sèrie de televisió titulada ‘Firestarter: Rekindled, es va estrenar el 2002 i estava protagonitzada per Marguerite Moreau, Malcolm McDowell i Dennis Hopper.

Encara no s’ha anunciat cap càsting o possible data d’estrena per al nou film de ‘Firestarter’, anunciat per Blumhouse i Universal.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada