Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 26 d’abril del 2020

'Don't Worry, Darling'.


Des de Deadline ens informen de que la nominada al Oscar Florence Pugh (Little Women, Midsommar, Fighting with My Family), Shia LaBeouf (Honey Boy, The Peanut Butter Falcon, Fury) i el nominat a un Emmy Chris Pine (Star Trek franchise, Wonder Woman, Hell or High Water), protagonitzaran el thriller de Olivia Wilde ‘Don’t Worry, Darling’ per a New Line Cinema.

Pugh protagonitzarà el thriller psicològic, ambientat en una comunitat utòpica i aïllada en el desert de Califòrnia de la dècada de 1950. ‘Don’t Worry, Darling’ es centrarà en una mestressa de casa de la dècada de 1950 que descobreix una veritat inquietant sobre la seva vida perfecte.

Pugh, LaBeouf i Pine s’uniran a Wilde, que també protagonitzarà el film, dirigirà i produirà. La guionista nominada al BAFTA Katie Silberman (Booksmart) està escrivint el guió basat en un guió específic de Shane i Carey Van Dyke.


Pugh la podem veure pròximament a ‘Black Widow’ del MCU, al costat de Scarlett Johansson, Rachel Weiz i David Harbour. Labeouf va acabar recentment la producció de ‘Pieces of a Woman’ i també protagonitzarà el pròxim thriller criminal ‘The Tax Collector’ de David Ayer. Pine repeteix el seu paper de Steve Trevor en la pròxima ‘Wonder Woman 1984’ protagonitzada per Gal Gadot i dirigida de nou per Patty Jenkins.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada