Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 3 d’abril del 2020

'This Joka'.


Des de Dedline ens informen de que Quibi a adquirit ‘This Joka’ del nominat al Oscar Will Smith (Bad Boys for Life, The Pursuit of Happyness, Ali), que serà una comèdia en viu que comptarà amb 16 episodis presentada i produïda per Smith.

A ‘This Joka’, Smith convida a una línia diversa de comediants amb projecció, establerts i llegendaris per explorar la naturalesa de la comèdia i la seva capacitat única d’unir a les persones. Rodada a Topgolf i altres llocs populars de Las Vegas, la sèrie exhibirà sets en viu, així com converses individuals entre Smith i els comediants, entrevistes intimes i moments d’estil documental entre bastidors i al voltant de la ciutat.

“L’amor i el respecte de Will per la comèdia en viu són profunds i amb aquesta sèrie a Quibi, esperem descobrir, aprendre i alçar a la pròxima generació de talents còmics diversos”, va dir Terence Carter, copresident, Cap de Televisió de Westbrook Studios. “L’objectiu de ‘This Joka’ no es sols riure, sinó trobar les veritats humanes universals darrera del riure”.

Els còmics presentats a la sèrie inclouen a Baron Vaughn, Megan Gailey, Punkie Johnson, Sean PAtton, Rosebud Baker, Shane Torres, Clayton English, Christi Chiello, Vanessa Gonzalez, Martin Urbano, Sam Tallent, David Gborie, Jackie Fabulous, Chris Estrada, Rell Battle i Daphnique Springs, amb aparicions especials de George Wallace, Demi Adejuyigbe i Shawn Wasabi.

El projecte prové dels estudis Westbrook Studios i Topgolf Entertaiment Group de Smith i Jada Pinkett-Smith. Juntament amb Smith, els productors executius inclouen a Miguel Meléndez, Terence Carter, Brad Haugen, Lukas Kaiser, Erik Anderson, Chad Nelson i YuChiang Cheng. Dirigirà Lance Bangs.

Quibi s’estrenarà el pròxim 6 d’Abril. La plataforma de Streaming de “Quick Bites” (Petits Fragments), oferirà una prova gratuïta de 90 dies per a tots aquells que es registrin abans del 30 d’Abril.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada