Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 7 d’abril del 2020

'Tesla'.


Després d’estrenar-se al Sundance Film Festival el mes de Gener, el film biogràfic sobre Tesla protagonitzat per Ethan Hawke (First Reformed), ha estat adquirit per IFC Films per la seva estrena el pròxim 07 d’Agost, segons Variety.

El film, escrit i dirigit per Michael Almerevda (Hamlet), segueix al inventor Nikola Tesla (Hawke) mentre lluita en una batalla ascendent per dur a bon lloc el seu revolucionari sistema elèctric. Cada cop més disgustat per la cobdícia del inventor Thomas Edison (Kyle MacLachlan ‘Twin Peaks’), Tesla forja el seu propi camí virtuós però difícil per a crear l’innovador motor de corrent alterna. La seva naturalesa europea està en desacord amb la incipient industrialització estatunidenc i el paisatge de la propietat intel·lectual és traïdor i Tesla lentament s’empresona en la seva ment hiperactiva. La seva sòcia, Anne Morgan (Eve Hewson ‘The Knick’), analitza i presenta la seva història a mesura que es desenvolupa, oferint una veu clarament moderna en aquest drama del període científic.


A més de Hawke, Hewson i MahLachlan, el repartiment de Tesla compte amb Jim Gaffigan (The Jim Gaffigan Show) com l’empresari George Westinghouse, Donnie Keshawarz (The Wolf of Wall Street), Rebecca Dayan (Celeste & Jesse Forever), Josh Hamilton (Eighth Grade) i Lucy Walters (Power).

“Sempre es motiu de celebració per a IFC Films treballar amb Ethan i estem encantats de associar-nos amb el llegendari Michael Almereyda i la resta d’aquest increïble repartiment per dur a terme aquest film únic i extraordinari al públic estatunidenc aquest estiu”, Arianna Bocco, EVP de adquisicions i produccions en IFC Films, va dir en un comunicat.

‘Tesla’ està produïda per IFC Films al costat de Millennium Media, Uri Singer de Passage Pictures, Christina Campbell i Lati Grobham de Campbell-Grobman Films i Isen Robbins de Intrinsic Value Films i s’estrenarà el 07 d’Agost.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada