Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 9 d’abril del 2020

'Disney Movies'.


Després de la decisió de Disney d’estrenar ‘Artemis Fowl’, de Kenneth Branagh, directament a Disney+, l’antic CEO de Disney Bob Iger, ha confirmat que hi haurà més films que s’estrenein directament a la seva plataforma. Tot i això, aquest format seguirà depenent de la situació actual del món en els pròxims mesos. En quant als films de la casa del ratolí, de més alt perfil com ara ‘Black Widow’ i ‘Mulan’, Iger asegura que els fans podran gaudir-les als cinemes.

Els films que sonen per estrenar-se a Disney+ inclouen: ‘The New Mutants’, ‘Soul’ de Pixar, ‘The One and Only Ivan’, ‘Everybody’s Talking About Jamie’ i ‘Raya and The Last Dragon’.

“Hi ha alguns que hem decidit posar a Disney+”, va dir Iger (A través de Barron’s). “Ja vàrem anunciar un, ‘Artemis Fowl’, que s’hauria estrenat als cinemes. Altres simplement els hem endarrerit. En alguns casos, hem traslladat les coses a Disney+ més ràpid del que hauríem fet. ‘Frozen 2’ va ser una d’elles, però ‘Onward’ seria millor exemple. VA ser als cinemes quan això va succeir. Hem passat a un període de pagament per visió durant un parell de setmanes on la gent podria comprar-ho i posseir-ho. I després vàrem acabar posant-ho a Disney+”.

Va afegir: “En quant als films que seguiran després de Artemis, poden haver alguns més que els acabem posant directament a Disney+, però en gran part moltes dels grans films de Disney, simplement esperarem tenir vacants. En alguns casos, ja n’hem anunciat de noves, però més endavant en el calendari”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada