Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 28 d’abril del 2020

'Goosebumps series'.

Les novel·les de R.L. Stine ‘Goosebumps’ han estat algunes de les més terrorífiques i exitoses al llarg dels anys i després d’adaptar-ho a la petita pantalla amb la clàssica sèrie dels anys 90 i dos exitosos films, Scholastic Entertaiment s’ha associat amb el productor Neal H. Moritz per a una nova sèrie live-action, segons Deadline.

La nova sèrie, que està essent produïda per Lole Lucchese, el president i director de estratègia de Scholastic Entertaiment, sortirà de la divisió de mitjans de l’editorial de llibres per a nens i Sony Pictures Television, on la productora de Moritz Original Film es troba sota un acord.

“Goosebumps ha mantingut als nens i les famílies enganxats a les seves cadires durant quasi 30 anys i estem molt il·lusionats de associar-nos amb Sony Pictures TV i Neal H. Moritz per donar vida a la marca de llarga durada d’una forma nova i fresca per a la generació actual”, va dir Lucchese en un comunicat. “Des de la sèrie de llibres de fama mundial fins a un programa de llicencies a gran escala i inclús films live-action protagonitzades per Jack Black, Goosebumps segueix sent molt popular i esperem presentar noves aventures per a donar als fans encara més Goosebumps”.

“Em va agradar fer els films de Goosebumps i no puc esperar per a donar-li vida a les increïbles històries de R.L. Stine a través d’una sèrie per a televisió de qualitat que parla tant d’adults com de nens”, va dir Moritz.

Al costat de Lucchese, la sèrie serà produïda per Caitlin Friedman, vicepresident sènior i gerent general de Scholastic, Moritz i el cap de televisió de Original Payun Shetty. Goosebumps és una de les sèries de llibres més venuts de tots els temps, ja que han venut més de 350 milions de copies en anglès, a més d’edicions internacionals en 32 idiomes, amb la sèrie antològica dels 90’s en la primera posició del ranking durant cinc temporades consecutives. Els llibres van continuar generant dues adaptacions cinematogràfiques, ambdues protagonitzades per Jack Black (Jumanji: Welcome to the Jungle, Jumanji: The Next Level), amb el primer film amb solides critiques per part dels crítics i bona recepció del públic, amb un segon film va ser rebuda més tèbiament, però varen ser èxits en taquilla. El primer film va costar $58M i va recaptar $158.260.952 a nivell mundial, el segon film titulat ‘Goosebumps: Haunted Halloween’ va costar tant sols $35M i va recaptar menys que la seva predecessora, un total de $93.320.380.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada