Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 16 d’abril del 2020

'Capone'.

Després de l’informe d’ahir de que Vertical Entertaiment ha adquirit els drets estatunidencs de ‘Capone’ (anteriorment titulada 'Fonzo'), el llarg film en desenvolupament de Josh Trank, s’ha publicat l’avenç oficial del pròxim crim dramàtic biogràfic de Al Capone, amb el nominat al Oscar Tom Hardy com el gàngster més notori de Estats Units. S’espera que el film faci el seu debut en VOD el 12 de Maig, amb un lloguer sota demanda de 48h. Tot i això, depenent de la situació global actual, Vertical Entertaiment i Redbox Entertaiment encara planegen estrenar el film als cinemes aquest estiu. A continuació podeu veure el tràiler...

          

Al Capone (Tom Hardy), un despietat home de negocis i contrabandista que governava Chicago amb puny de ferro, era el gàngster més infame i temut de la traïció estatunidenca. A l’edat de 47 anys, després de casi una dècada de presó, la demència podreix la ment de Capone i el seu passat es fa present quan records punyents dels seus orígens violents i brutals es fonen en la seva vida de vigília.

A ‘Capone’ coprotagonitzen Linda Cardellini (Dead to Me) com la patidora esposa de Capone, Mae, Matt Dillon (Crash) com el seu millor amic Johnny, Kyle McLachlan (Twin Peaks) com el seu doctor Karlock i Kathrine Narducci. També comptarà amb Jack Lowden i Noel Fisher.

‘Capone’ està escrita i dirigida per Josh Trank (Chronicle) i produïda per Aaron L. Gilbert (Fences, Beatriz at Dinner) per a BRON, Russell Ackerman i John Schoenfelder (Hold the Dark, Tau) per Addictive Pictures i el nominat per l’acadèmia Lawrence Bender (Inglorius Basterds, Good Will Hunting, Pulp Fiction) per A Band Apart, juntament amb el productor executiu Jason Cloth de Creative Wealth Media.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada