Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 30 d’abril del 2020

'Irrfan Khan'.

A través de HuffPost, ens arriba la informació de la mort del actor de Bollywood Irrfan Khan a l’edat de 53 anys al hospital de la ciutat occidental de Munbai, va revelar la seva agència Hardly Anonymous Communications en un comunicat. L’estrella de ‘Slumdog Millonaire’ i ‘Life of Pi’ va anunciar al 2018 que li havien diagnosticat un tumor neuroendocrí estrany.



En un comunicat, un portaveu va dir: “Crec, m’he rendit”; Aquestes van ser algunes de les moltes paraules que Irrfan va expressar en una nota sincera que va escriure al 2018 arran de la seva lluita contra el càncer. I un home de poques paraules i un actor d’expressions silencioses amb ulls profunds i les seves accions memorables en la gran pantalla. És trist que aquest dia, tinguem que presentar la noticia de la seva defunció. Irrfan era una ànima forta, algú que va lluitar fins al final i sempre va inspirar a tots els que se li van apropar.

“Després d’haver estat tocat per un llamp el 2018 amb la noticia d’un càncer estrany, va perdre la vida molt aviat després de com va arribar i lluitar en les moltes batalles que el van acompanyar”. Rodejat pel seu amor, la seva família per la que més es preocupava, se’n va anar a la casa del cel, deixant un veritable llegat propi. Tots resem i esperem que estigui en pau. I per ressonar i part de les seves paraules, va dir: “Com si estigues assaborint la vida per primer cop, el seu costat màgic”.

A més de protagonitzar els films guanyadors d’un Oscar ‘Slumdog Millonaire’ (2008) i ‘Life of Pie (2012), Khan va ser millor conegut internacionalment per aparèixer a ‘The Amazing Spider-Man’ (2012), Jurassic World (2015) i ‘Inferno’ (2016), així com a films de Bollywood com ara ‘Rog’ (2005), ‘The Lunchbox’ (2013), ‘Maqbool’ (2003) i el musical Life In A...Metro (2007). El paper decisiu de Khan es va produir a ‘The Warrior’ al 2002, que va ser seleccionat per al prestigiós festival de Cinema de San Sebastián i va guanyar un BAFTA a la millor pel·lícula Britànica. La llarga llista de crèdits de Khan va incloure principalment papers secundaris i de personatges fins que el actor es va convertir en actor protagonista a principis de la dècada del 2000, inclòs el fet de guanyar el seu primer premi per al film de 2003 ‘Haasil’.

Khan deixa enrere a la seva esposa Sutapa Sikdar i els seus fills Babil i Ayan. La comunitat de Hollywood ha recordat a Irrfan a Twitter...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada