Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 30 d’abril del 2020

'Dual'.


El repartiment del pròxim projecte de Riley Stearns (The Art of Self-Defense), el thriller de ciència ficció ‘Dual’, s’està construint d’una manera important adherint a Aaron Paul (Westworld) i Karen Gillan (Jumanji franchise) s’han unit al repartiment, segons The Hollywood Reporter.


El film, que està essent escrit i dirigit per Stearns, seguirà a una dona amb una malaltia terminal (Gillan) que opta per un procediment de clonació per alleujar la seva pèrdua en els seus amics i familiars, però quan es recupera miraculosament, intenta i no aconsegueix tenir els seu clon fora de servei, el que la du a un duel a mort ordenat per la cort.

A més de Paul i Gillan, el repartiment comptarà amb un conjunt important que inclou a Beulah Koale (Hawaii Five-0, Next Goal Wins), Martha Kelly (Baskets, Marriage Story) i Jesse Eisenberg (Vivarium, Resistance). Aquest film marca la segona col·laboració entre Eisenberg i Stearns després del aclamat thriller de comèdia negra de 2019 ‘The Art of Self-Defense’.

Stearns està produint el projecte al costat de XYZ Films, que s’encarregarà de les vendes internacionals del projecte, que espera començar la producció a finals de aquest estiu i sortir a la venda al mercat virtual de Cannes dirigit per l’agencia.

‘Dual’ continuarà la recent exploració de Paul amb el gènere de ciència ficció després d’haver protagonitzat l’episodi de ‘Black Mirror’, guanyador d’un Emmy, “USS Callister” i en l’actual tercera temporada de ‘Westworld’ de HBO, que està programada per emetre el final de temporada aquest diumenge. Gillan no és aliena al gènere, ja que va fer la seva aparició a ‘Dcotor Who’ al costat del Onzè Doctor, Matt Smith i va passar a protagonitzar el MCU com a Nebula, així com l’exitosa franquícia de la seqüela de Jumanji.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada