Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 11 d’abril del 2020

‘Wally’s Wonderland’.

Noves fotos darrera de les càmeres des del set del film de suspens/terror protagonitzada per Nicolas Cage, ‘Wally’s Wonderland’, que presenta el primer cop d’ull als malvats titelles animatrònics que el personatge de Cage tindrà que combatre en el film. Aquest projecte marca l’últim film de terror independent de Cage, ja que va protagonitzar el film de terror/ ciència-ficció ‘Color Out Space’ l’any passat. A continuació podeu veure les fotos des del set...(a través de Bloody Disgusting).


 ‘Wally’s Wonderland’ segueix la història d’un sense sostre tranquil (Cage) que és enganyat per a realitzar un treball de neteja en l’ara condemnat parc d’atraccions anomenat Wally’s Wonderland, per a la seva reobertura. Tot i això, les coses empitjoren quan es troba lluitant per la seva supervivència quan es dona compte de que està atrapat en un malson vivent poblat per animatrònics posseïts per dimonis.


A més del guanyador d’un Oscar Nicolas Cage (Leaving Las Vegas, Mandy), el film està protagonitzat també per Emily Tosta (Party of Five, Mayans M.C.), Beth Grant (No Country for Old Men), Ric Reitz (The Resident) i Chris Warner (Machete).

‘Wally’s Wonderland’ està dirigida per Kevin Lewis (The Drop) amb un guió de G.O. Parsons. Landmark Studio Group s’ha unit al projecte per a produir juntament amb Landafar Entertaiment, JD Entertaiment, Saturn Films i Screen Media Ventures, amb Baffin Media Limited i Great Point Media també donant suport.

El CEO de Landmark, David Ozer ( Dirk Gently’s Holistic Detective Agency, Wynonna Earp), Grant Cramer (Lone Survivor) i Jeremy Davis (The Street RAcer) s’uneixen per a produir el projecte al costat de Cage i Mike Nilon, amb el president de Foresight, Mark Damon, el president de Screen Media Ventures, David Fannon i el vicepresident sènior de Worldwide Acquisitions, Seth Needle essent productor executiu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada