Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 19 d’abril del 2020

'The Godmother'.


Segons Deadline, la cineasta guanyadora d'un premi Emmy, Reed Morano (The Hadmaid’s Tale), està actualment en negociacions per a dirigir el pròxim film crim/drama biogràfic de STXfilms, ‘The Godmother’, protagonitzat per la nominada a un Globus d’Or, Jennifer Lopez, i que interpretarà la notòria narcotraficant Colombiana en la vida real Griselda Blanco.

A més, el guanyador del Oscar William Monahan (The Departed) també està en converses per reescriure el guió escrit per Regina Corrado (Deadwood: The Movie) i Terence Winter (Boardwalk Empire, The Sopranos). Monahan també està treballant amb Morano en un altre projecte cinematogràfic per a Spycraft Entertaiment, que és el drama de suspens ‘Sabaya’ protagonitzat per l’actriu del MCU Zoe Saldana.

Basat en una història real, ‘The Godmother’, és un nou film cautivador que explica la increïble ascens i caiguda de Griselda “La Madrina” Blanco, que va burlar i va superar als homes que la rodejaven per sortir d’una infància empobrida a Colombia i convertir-se en un dels més grans cap del narcotràfic del món que, segons els informes, valien més de $2 Billion, i van ser una figura clau en el comiat i assassí “Cocaine Cowboy Wars”.

‘The Godmother’ marca el tercer projecte entre STXfilms i Lopez, qui anteriorment va col·laborar en l’exitosa comèdia romàntica del any passat ‘Second Act’ i ‘Hustlers’.

‘The Godmother’ estarà produïda per Jennifer Lopez juntament amb Julie Yorn, Elaine Goldsmith-Thomas i Benny Medina. També serà produïda per Terence Winter, Alex Pettyfer, Alex Brown i Rick Yorn.

Si l’acord es concreta, aquest projecte serà el quart llargmetratge de Morano com a directora i que va dirigir anteriorment: ‘Meadowland’ el 2015, protagonitzat per Olivia Wilde i Elisabeth Moss; el drama post apocalíptic ‘I Think We’re Alone Now’ i el més recent film d’acció dramàtic, ‘The Rhythm Section’, protagonitzat per Blake Lively.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada