Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 1 d’abril del 2020

'Black Adam'.


Durant una sessió de preguntes i respostes en viu amb els fans, Dwayne Johnson va compartir que la producció de ‘Black Adam’ està programada per començar aquest estiu en el mes de juliol (Des de Joblo). Òbviament, amb la pandèmia actual, aquests plans podrien canviar en cas que la producció s'aturés o s’endarrerís.

“Per cert, estic molt encantat amb Black Adam, he estat entrenant molt, molt dur per aquest paper. Es suposava que hauríem de començar a filmar al estiu, al Juliol, i ja veurem. No estic molt segur de si encara succeirà, o almenys, si encara començarem rodatge al Juliol, però tot sortirà com hauria”, va dir Johnson.

‘Black Adam’ estarà dirigida per Jaume Collet-Serra (The Shallows, Jungle Cruise) amb un guió de Adam Sztykiel (Rampage) basat en el personatge de DC Comics. El film està programat per estrenar-se el 22 de Desembre de 2021.

Dwayne Johnson porta treballant en el film de ‘Black Adam’ des de fa 10 anys. Al principi, el personatge havia de fer el seu debut en el film estrenat el Abril de 2019 a ‘Shazam’, però van decidir guardar el seu esperat debut per a poder donar un espai a cada personatge.

El film estarà produït per Johnson i la productora FlynnPictureCo de Beau Flyn al costat de Daby Garcia i Hiram Garcia de Seven Bucks Productions. Scott Sheldon supervisarà el projecte per a FlynnPictureCo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada