Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 15 d’abril del 2020

'Tron: Legacy sequel'.


Han passat 10 anys des de que s’estrenés ‘Tron: Legacy’ i Disney encara no ha produït la seqüela. El film va ser un èxit modest amb poc més de $400M en tot el món, però els poders van decidir desconnectar-se de la continuació en l’últim segon, un moviment que no ha quedat bé amb els fans del film. Encara hi ha esperança, fidels seguidors de Tron, ja que el director Joseph Kosinski ha revifat les seqüeles en una entrevista recent amb ComicBook.com.

“Sempre hi ha hagut un interès des de Legacy [per a una seqüela]. Sempre s’ha parlat i murmurat de fer un altre i continuar la història. Vaig estar a Xina fa uns anys i els vaig veure construint el viatge TRON a Shanghai, que, sembla a ser, que es força sorprenent, m’agradaria experimentar això en algun moment. Crec que segueix sent una joia agradable en el cap de Disney IP i crec que hi ha fans i persones que sol·liciten i pressionen per a continuar dintre dels passadissos de Disney. Llavors crec que podria succeir. Com tot, sols es necessita la confluència correcte de...es tracte del temps i els elements correctes i tot té que unir-se per que un film succeeixi”.

Òbviament, això no és una confirmació de que quelcom romangui en l’horitzó. Però, amb Kosinski reunint en silenci un currículum, i guiant un dels films més esperats del any, ‘Top Gun: Maverick, potser pugui fer servir quelcom com la seva recent descoberta relaxació per a convèncer a la Casa del Ratolí de que ens brindi més CGI de Jeff Bridges. Potser Disney+?

“Crec que és possible i crec que val la pena”, va continuar Kosinski. ·Crec que hi ha suficients idees en la franquícia, i el fet de que es tant única i que res més s’assembla o sona, aquesta història de TRON. Crec que hi ha futur per a la franquícia i espero que segeuixin fent-los”.

‘Tron: Legacy’, va estar protagonitzat per Garret Hedlund, Olivia Wilde i Jeff Bridges. El film va servir com a continuació del clàssic de culte de Disney de 1982 ‘Tron’, en el que Kevin Flynn s’introdueix en un joc de ordinador per evitar que un executiu de la seva companyia li robi el seu treball. La prolongada seqüela, estrenada 28 anys després, va continuar amb els esdeveniments del primer film, però van canviar el punt de vista cap al fill de Flynn, Sam. El film es notable per la seva increïble estètica visual, excel·lent partitura musical i peces d’acció úniques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada