Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 29 d’abril del 2020

'Now You See Me 3'.


Nova actualització de l’estat de ‘Now You See Me 3’, Lionsgate ha revelat que el desenvolupament està de nou en marxa amb el nominat al Oscar Eric Warrer Singer (American Hustle, Top Gun: Maverick) signant per escriure el guió.

La tercera entrega, que es basa en una nova versió de la franquícia de Singer, es descriu com capturar “la diversió, la màgia i l’esperit del original”  i introduirà nous personatges en l’univers i al mateix temps deixarà la porta oberta per a que els membres del càsting original reprenguin els seus respectius rols en cas de que estiguin disponibles, tot i que actualment no s’ha realitzat un càsting per al projecte.

“Eric sempre ha estat fascinat amb el bell art del engany i la il·lusió en totes les seves formes, i va venir a nosaltres amb una gran història que du la mitologia de Nou You See Me i empeny The Four Horsemen a un nivell completament nou amb la clau del retorn del càsting i nous personatges”, va dir en l’anunci Nathan Kahane, president de Lionsgate Motion Picture Group. “La franquícia Now You See Me s’ha construït per mantenir la sorpresa de cara al públic i encertant. Qualsevol gran mag sap que no pots seguir fent els mateixos trucs. I Eric i el seu equip de il·lusionistes tenen quelcom especial sota la màniga per aquest nou film”.

Jonathan Bayme i Theory 11 actuaran com assessors màgics dels cineastes, mentre que Bobby Cohen i Alex Kurtzman produiran el pròxim film a traves de la seva productora Secret Hideout, mentre que Meredith Wieck i Aaron Edmons supervisaran el projecte per a Lionsgate.

La franquícia, que va començar el 2013 amb ‘Now You See Me’, segueix a un grup de mags il·lusionistes anomenats The Four Horseman mentre viatgen pel món per a realitzar robatoris i atracaments a bancs durant els seus espectacles per a fer justícia a aquells que utilitzen els seus diners per mitjans inapropiats. El debut va comptar amb el següent repartiment: Eisenberg, Woody Harrelson (Zombieland: Double Tap), Isla Fisher (Arrested Development), Dave Franco (6 Underground), Mark Ruffalo (MCU franchise), Michael Caine (Tenet) i Morgan Freeman (Angel Has Fallen), i va ser un èxit de taquilla, recaptant $351.723.989 en tot el món amb un pressupost de $75M.

‘Now You See Me 2’, que va arribar als cinemes el 2016, va veure el grup obligat a fugir després de ser exposat per l’autor intel·lectual Walter Mabry (Daniel Raddclife -Harry Potter Saga-) i ajudar-lo a realitzar un treball robant un valuós chip de dades. La seqüela va canviar a Fisher per Caplan, ja que la primera estava embarassada quan es va iniciar la producció i va ser un èxit semblant en la taquilla, recaptant $334.897.606, però costant quelcom més uns $90M.

Les informacions d’una tercera entrega van començar abans de l’estrena de la seqüela, amb el CEO de Lionsgate, Jon Feltheimer, afirmant que la planificació primerenca estava en marxa i les informacions indicant que Caplan i Fisher estaven en converses per a repetir els seus papers, mentre que Benedict Cumberbatch (Doctor Strange, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame) estava en converses per a un paper desconegut, presumiblement antagònic. També es va informar que Jon M. Chu (In the Heights) havia signat per a dirigir la tercera entrega després de dirigir el segon film, però no s’ha revelat cap notícia en els anys posteriors.

*Un apunt meu particular, si busques informació a IMDb de ‘Now You See Me 3’ el director associat és David Gould que a la vegada fa de guionista amb Gavin James, Neil Widener i amb Ed Solomon encarregat aquest últim de elaborar la història.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada