Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 10 d’abril del 2020

'Thor: Love and Thunder'.

Ahir, el cineasta guanyador d’un premi de l’acadèmia Taika Waititi havia presentat un comentari en viu sobre ‘Thor: Ragnarok’ a Instagram, en el que va comptar amb convidats especials del MCU Tessa Thompson i Mrak Ruffalo. Durant la festa del rellotge, Waititi va parlar sobre ‘Thor: Love and Thunder’ de Marvel Studios, i va revelar que ja havia fet cinc borradors del guió del film i Thompson va compartir que encara no ha pogut llegir l’últim esborrany. El director també va prometre que la continuació serà molt més boja que Ragnarok, ja que bromeja amb la aparició de Space Sharks dels còmics.

“És tan exagerat ara de la millor manera. Fa que ‘Ragnarok’ sembli un film realment segur molt segur...aquest nou film sembla que li preguntem a un grup de nens de 10 anys que hi hauria d’haver en un film i simplement vam dir que si a tot”. Va dir Waititi (via Collider)


A més, Waititi també va confirmar que els fans haurien d’esperar més Korg en el pròxim film ja que s’explorarà més a fons els orígens del seu personatge alienígena. També va compartir un cop d’ull al primer art de ‘Thor: Love and Thunder’ que podeu veure a continuació, amb un nou disseny per a Miek i New Asgard.

“Vam tocar els de Korg -Com ho haig de dir? – cultura. D’on és... algunes de les especificacions culturals dels Kronanos... si mires en els còmics, hi ha algunes coses sobre com procreen”.

‘Thor: Love and Thunder’, està dirigida per Waititi (Jojo Rabbit), que serà la continuació de la seva exitosa ‘Thor: Ragnarok’ del 2017. Natalie Portman tornarà com a Jane Foster i portarà el poderós Mjolnir. Chris Hemsworth i Tessa Thompson tornaran per interpretar a Thor i Valkyrie, respectivament. La història de la Thor femenina, es basa en la versió de Jason Aaron a “The Mighty Thor” en la que Jane Foster, afectada pel càncer, pren el “manto” i els poders de Thor.

‘Thor: Love and Thunder’, te fixada ara la data d’estrena per al pròxim 18 de Febrer de 2022 a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada