Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 1 d’abril del 2020

'Shazam 2'.


Abans d’entrar a la notícia en si, haig de fer un apunt. A partir d’aquesta notícia les que es publiquen en diverses webs de cinema, potser que no siguin certes ja que avui als Estats Units és el ‘April Fools Day’ (vaja el que aquí en diem el dia dels innocents, tret que el nostre cau a finals de Desmbre). Dit això anem amb la notícia.

Si bé molts estudis s’enfronten a endarreriments dels seus projectes, alguns per començar, altres tot just estan en fase final de la producció i algunes estrenes que s’endarrereixen en mig de la pandèmia mundial, Warner Bros. i el director David F. Sandberg (Annabelle: Creation), esperen seguir el camí de la esperada ‘Shazam 2’ i entrar en producció a finals d’any, segons ComicBook.com.

En una entrevista amb el lloc web abans del seu Quarantine Watch Party, Sandberg va revelar que ell i els seus companys d’equip de producció estan trobant noves formes de continuar el desenvolupament i preparant el projecte fins que la auto quarantena hagi acabat en tot el país.

“Bueno, veurem quant dura això, perquè vull dir, anàvem a començar a filmar aquest any”, va dir Sandberg a ComicBook.com. “Però, vull dir, qui sap quant temps durarà això? Vull dir, sembla que cada film s’endarrereix ara, així que veurem que passa amb Shazam!. Però fins ara, he estat treballant en el guió. Encara podem fer això, així que això s’està fent i després, si,veurem en un parell de mesos com es veu, Saps? Part del [temps] ha estat veient pel·lícules”, diu Sandberg. “Tenim una mica de treball que podem fer de forma remota, tenim reunions a través de Zoom. Mai havia sentit a parlar d’aquesta aplicació abans de que això succeís, i ara tot és Zoom. Si, no és massa estrany per nosaltres. Estem dintre una mica més a dins. Estic assegut i aprenent nou software i fent petites proves, coses així”.

El mes d’Abril, es va informar de que el guionista Henry Gayden, havia firmat per tornar a elaborar un guió sobre la seqüela còmica de superherois amb el director David F. Sandberg (Annabelle: Creation) que provablement tornaria juntament amb el productor Peter Safran, però els estudis encara no ho havien anunciat oficialment que es començava a desenvolupar la seqüela i que tornaria tot l’equip. Si bé actualment no s’ha establert una data de producció.

Mentre que Shazam! Es en gran mesura independent, va obrir algunes portes per a una seqüela. Per exemple. Billy Batson probablement no serà l’únic heroi en la pròxima pel·lícula. L’escena post-credits va introduir un enemic estrany directament dels còmics.

Hi ha fins i tot una al·lusió a Black Adam a l’inici del film, tot i que no pel nom. Dwayne “The Rock” Johnson ha estat unit des de fa anys al projecte per interpretar a Black Adam. Tanmateix es va prendre la decisió de deixar Adam fora del film de Shazam!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada