Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 1 d’abril del 2020

'Andrew Jack'.

Des de Metro, ens informen de que el actor de Star Wars i famós entrenador de dialectes Andrew Jack ha mort a l’edat de 76 anys degut a complicacions pel COVID-19. Actualment treballava com entrenador de dialectes a ‘The Batman’, de Matt Reeves, que recentment va interrompre la producció a Londres degut precisament a la pandèmia.
L’actor Britànic havia treballat en més de 80 films des de que va iniciar la seva carrera l’any 1982. Potser sigui millor conegut pel seu paper com al Major General de la Resistència Caluan Ematt a ‘Star Wars: The Force Awakens’ i ‘Star Wars: The Last Jedi’. També va treballar a ‘Rogue One: Star Wars Story’. També va posar veu al sequaç de Lady Proxima Moloch a ‘Solo: A Star Wars Story’. L’ex codirector d’aquest film, Christopher Miller’, va publicar un homenatge especial...


 Les seves altres contribucions importants van incloure treballar amb més de 200 actors, inclosos Robert Downey Jr. (Chaplin, Restoration, Sherlock Holmes, Dolittle), Pierce Brosnan (GoldenEye, Tomorrow Never Dies, Die Another Day), i Cate Blanchet i Viggo Mortensen en els films de ‘The Lord of the Rings’, en els que va crear els accents de la Tierra Media, Elfico i Black Speech. També va treballar com l’entrenador de Chris Hemsworth en films recents com ‘Thor: Ragnarok’, ‘Avengers: Infinity War’, ‘Avengers: Endgame’ i ‘Men in Black International’. En crèdits addicionals inclouen ‘Indiana Jones and the Last Crusade’, ‘The Last of the Mohicans’, ‘Sexy Beast’, ‘Cold Mountain’, ‘Troy’, ‘Batman Begins’, ‘Captain America: The First Avenger’, ‘The World’s End’ i ‘Guardians of the Galaxy’.


Aquí algunes de les reaccions més de la defunció de Andrew Jack...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada