Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 22 d’abril del 2020

'The Saint'.


El pròxim reboot per part de Paramount del thriller d’acció protagonitzat en el seu dia per Val Kilmer (Kiss Kiss Bang Bang) l’any 1997, ‘The Saint’, ha entrat en converses amb l’actor del reboot de ‘Star Trek’ i un dels actors principals de ‘Wonder Woman’, Chris Pine, per a protagonitzar aquest reboot, segons Variety.

La nova adaptació està escrita per Seth Grahame-Smith (The Lego Batman Movie) i dirigida per Dexter Fletcher (Rocketman), amb Lorenzo Di Bonaventura (Transformers) per produir juntament amb Brad Krevoy i Robert Evans, els quals van contribuir en el film original i el pròxim projecte abans de la seva mort l’any passat d’aquest últim.

Paramount Pictures i Pine han col·laborat junts durant més d’una dècada, amb l’estudi ajudant a impulsar la carrera del actor de 39 anys com a protagonista en el reboot de la franquícia de ‘Star Trek’ i les seves seqüeles per part de J.J. Abrams, així com el thriller post apocalíptic independent ‘Carriers’, l’aventura de fantasia animada de DreamWorks ‘Rise of the Guardians’ i l’intent de reboot de la franquícia en l’any 2014 basat en Tom Clancy, ‘Jack Ryan: Shadow Recruit’. Noah Hawley (Legion) està treballant actualment en la quarta entrega de la franquícia ‘Star Trek’, segons els informes, Paramount va veure en el protagonista d’aquesta franquícia, com l’ideal per a protagonitzar el nou ‘The Saint’.


El film segueix a Simon Templar (també conegut com The Saint), un criminal i lladre a sou de Robin Hood. El personatge de Simon Templar va fer el seu debut en la novel·la Meet the Tiger de Leslie Charteris l’any 1928. Va ser seguida de Enter the Saint, que es diu que Charteris va considerar l’inici oficial de la llarga sèrie de llibres. Aquesta sèrie continuaria durant més de mig segle i inspiraria forces adaptacions en una amplia varietat de mitjans, inclosa una popular sèrie de televisió que es va desenvolupar entre 1962 i 1969 i va presentar al món el futur James Bond, Roger Moore. Abans d’això, sense anar més lluny, es va produir una franquícia del film ‘The Saint’ a RKO Pictures entre 1938 i 1943. Per suposat, es més provable que el públic modern recordi el film de ‘The Saint’ de 1997, dirigida per Phillip Noyce i protagonitzada per Val Kilmer en el paper principal.

Tot i que l’adaptació cinematogràfica de Kilmer, no va ser ben rebuda per la critica, va ser un èxit modest per al públic i va ser un èxit en la taquilla, recaptant $61.363.304 i uns altres $56.700.000 a nivell internacional, i un global de $118.063.304. Tot això amb un pressupost de $68M.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada