Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 10 d’abril del 2020

'Gucci Biopic'.


Segons The Hollywood Reporter, MGM ha comprat el projecte de Ridley Scott, ‘Gucci’, un drama d’un crim real sobre l’assassinat del innovador de la moda Maurizio Gucci, amb Lady Gaga en converses per a protagonitzar. Gaga interpretaria a la ex muller de Gucci, Patrizia Reggiani, qui va ser condemnada per orquestrar el assassinat després de que Gucci tingues una aventura.

“Aquest projecte ha estat durant molt de temps un treball d’amor tant per a Ridley com per a mi”, diu Giannina Scott, qui produirà amb el seu marit Ridley a través de la productora Scott Free de la parella. “La història és tant èpica, les apostes són tant altes i els personatges tant agradablement dibuixats que estàvem decidits a traslladar-ho a la gran pantalla. Dir que estem encantats de associar-nos amb Mike De Luca i el seu brillant grup de cine a MGM és quedar-se curt. No podem esperar a veure que això cobri vida el pròxim any”.


El guió de Roberto Bentivegna es basa en la novel·la de 2001 de Sara Gay Forden, The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed, que va utilitzar l’assassinat per aprofundir en la història familiar complexa però sense ànima, plena de lluites internes, intrigues corporatives i gotes de diners. Gucci, el net de Guccio Gucci, va dirigir la companyia en un període de declivi en la dècada dels 80’s després de lliurar-la de les mans del seu oncle.


“Res tipifica la originalitat audaç més que un film de Ridley Scott”, va dir el president de MGM, Michael De Luca. “Tots a MGM estem increïblement emocionats d’estar en el negoci amb Ridley, Giannina, Kevin i tot l’equip de Scott Free”.

MGM ha fixat la data d’estrena per al 24 de Novembre de 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada