Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 26 d’abril del 2020

'Hellbound'.


Després de “esclatar” amb el thriller d’acció de zombies de 2016 ‘Train to Busan’, l’escriptor i director coreà Yeon Sang-ho continuarà la seva associació amb Netflix, qui va transmetre el seu gran èxit, per a desenvolupar la pròxima sèrie de terror Hellbound, segons BloodyDisgusting.

Basat en l’infern Coreà Webtoon, la sèrie explicarà la història de sobreviure sota el caos social mentre un grup de éssers sobrenaturals apareixen i condemnen a la gent a l’infern, mentre que un nou grup religiós els interpreta com la voluntat de lo diví. El que es desenvolupa a través de aquesta crisi és una història intensa i altament carregada sobre persones que sobreviuen en condicions de caos social absolut.

Yeon col·laborarà en el guió amb l’il·lustrador Choi Gyu-seok, el qual els seus treballs previs inclouen el webtoon Singgot, que va ser adaptat com un drama televisiu l’any 2015. ‘Hellbound’ està programat per a ser produït per Lezhin Studio de Corea.

Després del èxit internacional dels zombies, Yeon es va col·locar darrera de les càmeres en el món del cine per al film de superherois de 2018 ‘Psychokinesis’, que va obtindre solides critiques per part dels crítics un cop més i està tornant al gènere d’acció i terror per la molt esperada seqüela de ‘Train to Busan’, que actualment està programada per estrenar-se a l’Agost a Corea del Sud. A més de ‘Hellbound’, Netflix està desenvolupant actualment una adaptació a sèrie del webtoon zombie corea ‘All of Us Are Dead’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada