Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 17 d’abril del 2020

'The Green Hornet and Kato'.


Des de Deadline ens informen de que Universal Pictures i Amasia Entertaiment s’han unit per portar a la gran pantalla ‘The Green Hornet and Kato’, actualment en desenvolupament després de que Universal optés als drets dels personatges.

La franquícia, al voltant d’un editor de diaris que lluita contra el crim, com l’heroi principal amb el seu majordom/còmplice Kato que va comença originalment a la WXYZ de Detroit l’any 1936 i que passaria a debutar a la gran pantalla en el film de 1940 ‘The Green Hornet’, protagonitzada per Gordon Jones i que l’any 1941 tindria la seva seqüela titulada ‘The Green Hornet Strikes Again’. El cofundador de Amasia, Michael Helfant, va descobrir per primer cop la propietat en la sèrie de televisió de curta durada i protagonitzada per Van Williams en el aper principal, però introduint més icònicament per a les audiències americanes a Bruce Lee, que interpretava a Kato.

"Quan era petit, ‘The Green Hornet’ era una de les meves sèries de televisió preferides", va dir Helfant. "M'ha encantat tot: Green Hornet, Kato i, per descomptat, la Black Beauty. Van ser els més macos! Personalment va ser dolorós deixar-los tots enrere quan vaig deixar Dimension. Així que he intentat tornar a optar la propietat a Marvel abans que passés a Sony i, de nou, el 2017 abans que els drets aterressin a Paramount".

Bradley Gallo, ex periodista de la CNN que ara és cofundador de Amasia, també està encantat d’haver adquirit els drets sobre el personatge, trobant una autèntica fascinació per a les possibilitats que un magnat mediàtic tingui una vida secreta com a vigilant que lideri una batalla contra la multitud.
"Des de que conec Michael, ha expressat el seu amor per Green Hornet i em va passar la seva addicció", va dir Gallo. "Estic desitjant reunir els mons cinematogràfics d'Amèrica i Àsia, i estic molt agraït per estar en aquest viatge amb Michael, Amasia, la família Green Hornet i els seus fans!"
La franquícia va revifar originalment el 2011 amb una adaptació a la gran pantalla liderada per Seth Rogen (Long Shot), i que va aconseguir una taquilla mundial de $227.817.248, tot i que va tenir critiques diverses tan per part de la critica com del públic, amb una seqüela que es va cancel·lar després que la part financera demostres que no era prou alta per a Sony Pictures.

“The Green Hornet és un dels contes de superherois més icònics i estimats que mai hagin creat, i ha entretingut a generacions de fans en totes les formes de explicar històries. Estem encantats de associar-nos amb Michael, Bradley i tot l’equip de Amasia per llançar un emocionant nou món cinematogràfic per a Britt Reid, Kato i Black Beauty, i estem ansiosos per compartir-ho aviat amb el públic mundial”, va dir el president de Universal Pictures, Peter Cramer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada