Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 9 d’abril del 2020

'Dark Harvest'.

Des de Deadline ens informen que l’adaptació cinematogràfica de la novel·la de terror Dark Harvest està establerta per el 24 de Setembre de 2021, per MGM. El film, que es va gestar prèviament a New Regency, s’estrenarà contra ‘My Little Pony’ de Paramount Pictures i un film encara sense títol de Universal.


Dark Harvest, basat en la novel·la de Norman Partridge, es desenvolupa al Holloween de 1963 i es centra en el October Boy, també conegut com Ol’Hacksaw Face, també conegut com Sawtooth Jack. Qualsevol que sigui el seu nom, tots en aquesta petita ciutat del mig oest sap qui és. S’aixeca dels camps de Blat de Moro cada Halloween, amb un ganivet carnisser a la mà, i es dirigeix cap a la ciutat, on colles d’adolescents esperen neguitosos la seva oportunitat de enfrontar-se al llegendari malson. Tant el caçador com l’ham, el October Boy és el premi a un ritual anual de vida y mort. Pete McCormick sap que matar a October Boy és la seva única oportunitat d’escapar d’un futur sense sortida en aquesta ciutat d’un sol cavall. Està disposat a arriscar-ho tot, inclosa la seva vida, per a ser un guanyador per un cop. Però abans de que acabi la nit, Pete mirarà a la cara d’horror de la dent de serra i descobrirà el veritable secret aterrador de Octobrer Boy.

David Slade (30 Days of Night, Hard Candy, The Twilight Saga: Eclipse) dirigeix a partir d’un guió de Michael Gilio (Dungeons and Dragons, Kwik Stop, Jolene). Matt Tolmach i David Manpearl seran productors a través de Matt Tolmach Productions (Jumanji: Welcome to the Jungle, Venom, Jumanji: The Next Level). Gilio també en serà productor executiu.

Slade no és aliè al gènere de terror, ja que sols havia dirigit quatre llargmetratges en la seva carrera, tres dels quals són thrillers de terror: ‘Hard Candy’, protagonitzada per Ellen Page i Patrick Wilson; ’30 Days of Night’ del 2007, que va ser protagonitzada per Josh Hartnett; i el seu film més recent ‘Nightmare Cinema’. També és més conegut per dirigir alguns episodis de sèries com per exemple: Breaking Bad, Hannibal, American Gods i Black Mirror: Bandersnatch, aquest últim nominat al Emmy. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada