Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 28 d’abril del 2020

'Hellraiser'.


Mentre David Bruckner (The Night House) està ocupat desenvolupant un nou film per a la franquícia de terror de Clive Baker, HBO ha arribat a un acord amb els productors Dan Farah (Ready Player One) i Roy Lee (It) per a una adaptació a sèrie de ‘Hellraiser’, segons Deadline.

Lee i Farah han adquirit els drets de televisió, uns drets a llarg termini de la franquícia de terror el Juny passat i ara el pla és crear una continuació i expansió de la mitologia de Hellraiser prèviament establerta, amb Pinhead encara essent el centre del univers juntament amb els Cenobitas demoníacs mentre no actua com un remake del film de 1987 que va ser escrita i dirigida per el propi Barker.

La sèrie està programada per ser escrita pels autors intel·lectuals del gènere Mark Verheiden (Daredevil) i Michael Dougherty (Godzilla: King of the Monsters, Trick’r Treat), amb David Gordon Green (Halloween) adjunt per a dirigir el pilot i diversos episodis en cas de ser escollit per a una temporada completa.

Verheiden i Dougherty estan llestos per a produir al costat de Farah de Farah Films, Lee de Vertigo Entertaiment, Lawrence Kuppin i Daavid Salzman, Eric Gardner de Panacea Entertaiment, Green els socis de Rough House Pictures, Danny McBride, Jody Hill i Brandon James. Andrew Farah l’executiu de Farah Films i Adam Salzman s’han unit com a coproductors executius de la sèrie.

‘Hellraiser’ originalment va explicar la història d’una esposa infidel que intenta ajudar al seu amant mort a escapar del infern. Pinhead és el malvat destacat i un dels dimonis del film anomenats Cenobitas. El personatge de terror és convocat fent servir una caixa de trencaclosques antiga.

“Durant generacions, Hellraiser, el brillant i imaginatiu de Barker, va obsessionar les ments dels cinèfils amb les seves imatges enlluernadores de Pinjead”, va dir anteriorment el president i CEO de Spyglass, Gary Barber. També va afegir que Goyer va ser narrador adequat per re-imaginar la visió original de Barker.

Spyglass finançarà el projecte, desenvoluparà i accelerarà ‘Hellraiser’ per a la seva distribució cinematogràfica mundial. Keith Levine produirà al costat de Goyer a través de la seva companyia Phantom Four. El vicepresident de desenvolupament i producció de Spyglass, Chris Stone, supervisarà el projecte.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada