Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 2 d’abril del 2020

'Onward'.

Quasi ja dues setmanes des de que ‘Onward’ va tenir la seva estrena digital aviat, Pixar ha revelat una escena eliminada inacabada del film animat de fantasia del director Dan Scanlon, que presenta les versions infantils de Ian i Barley mentre tenen l’oportunitat de veure al seu difunt pare en una cinta de VHS. El film debutarà aviat a Disney+, just aquest divendres. A continuació podeu veure el vídeo...(a través de IGN).

          

Tot i que ‘Onward’ va obtenir bones critiques i una qualificació de l’audiència del 95% a Rotten Tomatoes, el film va tenir un pobre recorregut a la taquilla mundial degut a la pandèmia de COVID-19 i que va provocar el tancament dels cinemes.

‘Onward’ és una “Fantasia Suburbana”, en la que dos germans elfs, residents en un món amb característiques semblants al nostre, tret que hi viuen elfs; “Comencen una odissea per passar l’últim dia amb el seu pare difunt”.

Les veus per als personatges inclouen a Chris Pratt (Jurassic World 1 & 2’, ‘Guardians of the Galaxy Vol.1 & Vol.2’, ‘Avengers: Infinity War’ & ‘Avengers: Endgame’), Tom Holland (‘Spider-Man: Homecoming’ & ‘Spider-Man: Far From Home’, ‘Avengers’), Julia Louis-Dreyfus (‘Veep’) i Octavia Spencer (‘The Shape of Water’).

El film està dirgit per Dan Scanlon (‘Monsters University’) i produïda per Kori Rae. Scanlon va comentar que ‘Onward’ està inspirada en la seva pròpia relació amb el seu germà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada